38 haftalıkken Sezeryan?

harbikiz42

kun fe yekun
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
379
31
48
Slm kızlar bebeğimin kilosundan dolayı Sezeryan dedi doktor ben aşırı ağırlaştım oturma kalkma sıkıntı haline geldi uykusuzluk hadsafa 10 gün sonra 38 olcam o zamana doktora rica da bulunsam beni Sezeryan a alır mı böyle bi istekte bulunabiliyor muyuz?

Bebeğinin gelişimiyle ilgili bi konu bu dr ancak ona göre bişey söyler. Sen istediğin kadar rica et gelişimi olması gerekenden geride ise bekletir

Dayanmak zorundasiniz. Bebegin gelisimi tamamlanmadan almaz doktorlar. Genel de 39+0 dan sonra doktorun uygun gordugu bir zamanda sezeryan yapilir. Daha oncesinde yapilmasi icin bebek ya da anneyle ilgili bir sorun olmasi lazim.
Misal benim catim dardi. Ama dogum sancim ve acilmam vardi. Bebegiminde gelisimi 2 hafta ondeydi. O nedenle 38+te dr sezeryan yapti. Buarada yuksek riskli gebeydim.zaten.

38hafta+3gün de yani 39. haftanın içinde iken mecburi sezeryan oldum.. sizin durumunuzda doktorunuz sezeryan olacaksanız gün verecektir.. bebek ve siz iyi iseniz mümkün olduğu kadar bekleyecektir kontrollerinizi sıklaştırıp.. 38+0 da yani 38. haftayı doldurmanızı bekler sanıyorum.. bol bol dinlenin, rahatlamaya çalışın.. yakında bebeğinizi kucağınıza alacaksınız çok az kalmış sabır diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…