Herkese merhaba, kısaca kendi hikayemi anlatayım. İnşallah bunun sonunda birilerine umut olabileceğim, merak edilen aşamaları görebilecekleri, her başlığı başka konularda aramak zorunda kalmadan güzel neticeler aldığımız bir adım olur bu. 38 yaşındayım, 14 yaşında kızım var. Düzenli adet görüyorum. Senelerdir kadın doğum kontrolü yaptırmadım. Klomen çatlatma iğnesi ile şükür ki 2008 de hamile kaldım. Kan sulandırıcı ve progeston takviyeleri ile 8 aylık sezeryan doğum yaptım. 2013 senesinden beri bir çok kimyasal gebelik yaşadım. Cinsiyetini öğrenmeye gittiğimiz bir kontrolde yavrumun kesesinin bozulduğunu öğrendik. Bu sebeple kürtaj sonrası içimde parça kaldı tekrar kürtaj oldum. Üzerine apandisitim patladı. Onu atlattım tekrar gebelik pozitifti ama bu defada dış gebelik riski ege üniversitesine sevk ve bir sürü işlem derken kendiliğinden düşük gerçekleşti. Dr en sonunda vücudun çocuğu yabancı madde görüyor kabul etmiyor dedi. Bizde pes etmiştik ama korunmasız şekilde bu seneye geldik. Anlayacağınız çook yorgun ikinci anneliği için heyecan ile yarın sağlıklı gebe kalabilmek ve onu sağlıkla doğurabilmek için Perinatolog (Yüksek Riskli Gebelikler) ile randevumuz var. Yaşayacağımız gelişmeleri buraya her adımı ile anlatmak istiyorum. Biliyorum ki bu çok sancılı insanın içinde kimseye anlatamadığı ince ince yanan bi ateş gibi. Bilgilendirme ve birlikte yol almak isteğim umarım gerçek olur. Müjdeleri bol olan bir başlık olsun inşallah. Sevgiler.
Son düzenleme: