38 yaş sonrası 2. gebelik için geç mi kaldımm???:(((

primavera77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
2.136
1.750
63
slm 2.gebelik için çalışmalara başladık..3.ayımızdı bu ay ama olmadıı...çok mu geç kaldım acaba ??((((

slm 2.gebelik için çalışmalara başladık..3.ayımızdı bu ay ama olmadıı...çok mu geç kaldım acaba ??((((
niye geç olsun.
tüp bebek tedavisini 44 yaşına kadar yapıyorlar.
sağlıkla gelsin de bebeğin.
ama 35 yazından sonra gebe kalmak biraz zorlaşıyor.
bol şans.
bir de "40 yaşından sonra anne olmaya çablayanlarlar topiğine" bakabilirsin.
moral olması açısından.
ben de 36 yaşındayım ikinci gebeliğim.
36 ve 38 arasında çok fark yok zannımca :)
dilerim fazla beklemeden kavuşursun ikinci meleğine...

ne kadar zamanda hamile kalabildiniz?

Benim annem de sizin yaştayken hamilelik yaşadı. Şimdi yoldaşı var işte Hiç de geç değil, aksine daha da bilinçli bi anne adayımız var ne güzel :)

Bende 36 yaşındayım canım ne ile korundun bende spiral vardı yara yaptı yaramadı çıkartmak zorunda kaldımdoktorum vücudundinlensin dedi 3.ay hamile idim

kondom ile korunuorduk hep...yumurtlma zamanlarımı da biliyorum ve anlıyorum akıntıdan ama 3. ayımız şuan regl oldum..adetim çok düzenli şaşmıyor.hep 24 günde olurum ama 6 ay bekleyelim dedik sonrasında olmazsa dr takibi düşünüyorum..inşallah gerek kalmaz tabii

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin

Merhaba diğer konuda sana yazmıştım bende 37 yaşındayım kızıma 3 ayda hamile kaldım .Çok uğraşmanıza gerek kalmamıştı. Ama şimdi nasıl olur bilmiyorum:)bu arada yasimizin geç olduğunu düşünmüyorum.ilk çocuk kaç yaşında sizin?benim kız 1 yaşında benim tek endişem 2.bebekle çok zorlanirmiyim.gerci annem mutlaka kardeşi olsun ben yardım ederim diyor ama...Bakalım yaşayıp gorucez:)

benim büyüklerimden bir yardım görebilmem mümkün değil yaşlılar baya..oğlum 2. sınıfa geçti..kendi yağımla kavrulacağım.her zorluğa razıyım.yeter ki sağlıklı sıhhatli kardeş gelsin oğluma..ilk hamiileliğimde evliliğimin 1. yılında korunurken hamile kalmıştım (kondomla) zor oldu kabullenmem.çünkü düşünmüyorduk erken diyorduk..öle kısmetmiş.aratmadan verdi allahım...2.hiç istemedik 1 yeter dedik.ama oğlum 2 yıldır durmakasızın kardeş diye zırladıkça fikrimiz mecburen değişti..allahım kısmet etsin tez zamanda hepimğize inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…