Merhaba Arkadaslar,
Ben 38 yasindayim, su ana kadar 3 asilama, 7 tüp bebek denemem oldu, 1 kimyasal gebelik disinda herhangi bir gelismeyle karsilasamadim.36 yasima kadar yüksek prolaktin disinda herhangi bir soruna rastlanmadi, ama son iki yildir yumurta rezervlerimde ve kalitesinde düsüs var.Ama ben yilmadim su an 8. tüp bebek denemesi icin kollari sivadim, doktorlarin demesine göre bu benim son sansim ( anlayacaginiz menapoza az kaldi). Umuyorum yüce Allahim bu sefer yardim eder bende artik herseyi arkamda birakarak anne olmanin güzelliklerini yasarim.umarim bu yolda hepimiz emellerimize kavusuruz.
Kurban oldugum Allahim hepimizin yardimcisi olsun.sabir ve saglikla kalin.
selam canım benimde yaşım 40 banada dr % 15 şans oranım olduğunu söyledi bende yaptırmadım canım napayım bu riski almadım çünkü aşılama yaptırdım tutmadı tüp bebk yaptırmadım hiç zaten çok heycanlı bir yapım var allahım inşallah senide bizleride annelik duygusunu tattırrır canım allahhımdan tek dileğim bu cümlemizin dualaru-ını kabul etsin hayırlısıysa inşallah kendiliğinden hamile kalırsın canım senin sorunun nedir?neden bbeğin olmadı sakıncası yoksa yazarmısın canım benimki fsh hormonum çok yüksek ondan olmuyor kendine iyi bak canım :1hug: