• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otoimmün Hastalığı ile Tüp Bebek Sahibi Olanlar

Herkese cevapları için teşekkür ederim. Negatiften sonra bir süre kendimi toparlayamadığım için kafamı sıfırlamak adına foruma girmiyordum. Bir kaç gündür göz atarken hiç bildirim de gelmediği için cevaplarınızı görmemişim arkadaşlar. Kusura bakmayın. Şimdi 2. transfer için hazırlıklara başladık.

K kirazcicegi0 sakin olabilirsiniz :) Bilgiler için teşekkür ederim. Bu konularda yeni olduğum için çoğu bilgiyi sizlerden öğreniyorum. Umarım sonucunuz pozitif olmuştur. Aşı yaptırdınız mı sonuç ne oldu paylaşırsanız çok sevinirim.

birmuhendisanne birmuhendisanne benim tüp bebeğe başlama sebebim 6 yıldır gebelik oluşmaması ve pcos aslında baska hiçbir sebebimiz yoktu. Doktorum doğal yolla da olabileceğini söyledi aslında ama olmuyor diye beklemek istemedim. Şimdide ra kafama takılıyor. Acaba olumsuz olması bu yüzden mi diyorum. Sizin doğal yolla olmuş ne güzel Allah bağışlasın, darısı bizim başımıza :)

kadifeligelin kadifeligelin sizde yazalı baya olmuş kusura bakmayın dediğim gibi bu konulardan uzaklaşıp kafa dinlemeye ihtiyacım vardı girmiyordum uzun süredir. Nasılsınız? Nasıl bir yol izliyorsunuz veya izlediniz? Benim doktorumda bu gibi konularda hiç konuşmuyor ya da herhangi bir farklı yaklaşımını görmedim şuana kadar. O yüzden kafam çok karışıyor. Bu ay histereskopi yapıldı. Yasmin+Lucrin protokolü uygulanıyor diğer ayda 2. transferimi olacağım. Hangi şehirdesiniz?

Yorumlarda belirttiğiniz testlerin hiçbiri bana yapılmadı mesela. Yapılmalı mı neden yapılmadı bilmiyorum. En sonunda yine aynı sonucla karşılaşırsam sanırım doktor değiştireceğim istemeyerekte olsa..

bana da anti tpo 142 ile haşimato teşhisi kondu gibi. ve benim kasımda transferim olcaktı. yıkıldım. ertelesem diyorum düşecek bi değer değil. ertelemesem böyle nasıl transfer olcam.
rahime prp, intralipid serum ve prednol dediler. yaşayan varsa lütfen yazsın :KK43::KK43:

bana da anti tpo 142 ile haşimato teşhisi kondu gibi. ve benim kasımda transferim olcaktı. yıkıldım. ertelesem diyorum düşecek bi değer değil. ertelemesem böyle nasıl transfer olcam.
rahime prp, intralipid serum ve prednol dediler. yaşayan varsa lütfen yazsın :KK43::KK43:
çok geçmiş olsun. Anti tpo nedir hiç duymadım daha önce

Back
X