• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 yaşında genetik testi

bohem87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2023
245
57
28
38
Merhaba 38 yaşındayım , amh 0.4 ile zorlu bir süreçte bir adet 5.gün 4ab embriyosu var ve dün genetiğe gitti.
Bu yaşta testin sağlıklı gelmesi genelde % 30 olası dedi doktorum ve internette de öyle okuyorum.
Bu yaş aralağında genetik yaptıranlar nasıl sonuçlar aldı?

Merhaba 38 yaşındayım , amh 0.4 ile zorlu bir süreçte bir adet 5.gün 4ab embriyosu var ve dün genetiğe gitti.
Bu yaşta testin sağlıklı gelmesi genelde % 30 olası dedi doktorum ve internette de öyle okuyorum.

38 yaşındayım ben de. 4 tane gönderdik pgt ye, ikisi sağlıklı geldi. Biri ile hamileyim şu an. Darısı başınıza 🙏🏻

Az önce haber aldım 38 yaş 0.6 amh bozuk geldi 5bb idi😢 tek embriyom idi , genwl istatistik %50 gibi gösteriyordu umutluydum ama olmadı.

Ben 41 yasindayim. 2 tane 6. Gun blastimin ikisi de genetik sorunlu geldi ve akabinde hemen tekrar 2. Denemeye basladim. Yumurtalarim da kaliteliydi aslinda dollenme orani cok iyiydi. Ama genetikte takildim maalesef..

Ben 41 yasindayim. 2 tane 6. Gun blastimin ikisi de genetik sorunlu geldi ve akabinde hemen tekrar 2. Denemeye basladim. Yumurtalarim da kaliteliydi aslinda dollenme orani cok iyiydi. Ama genetikte takildim maalesef..
Ne kadar güvenilir acaba bu testler

Merhba, 2 adet genetik nedenli dusukten sonra düşük karbonhidrat/ketojenik bealenip saglikli bir gebelik elde ettik biz esiml 36 yasimda. Keyojebik beslenme ya da Dusk karbonhidratin yumurta sagligi uzerinde cok faydaali bir etkis var, arastirmaniz tavsiye ederim

Yuksek oranda. Iyi bir labaratuvarsa %90/95. Ama tabii ki kucukte olsa yanlis cikma durumu oluyor. Benim doktorumda en son bundan bahsetti ve taze transfer deneyelim bu sefer dedi ama yine de cesaret edemeyecegim sanirim.
Birden fazla kromozom anomalisi var dedi neyse artık, toksik pozitiflik denen bir şey var, " artık herkes geç anne oluyor zaman değişti nillet 45te doğuruyor gençsin sağlıklısın" al gör 38 ne kadar sağlıklı bana kalsa dünyayı yerşnden oynatırım öyle aktifim ama yumurtalar öyle demiyor sinirim bozuldu.

Merhba, 2 adet genetik nedenli dusukten sonra düşük karbonhidrat/ketojenik bealenip saglikli bir gebelik elde ettik biz esiml 36 yasimda. Keyojebik beslenme ya da Dusk karbonhidratin yumurta sagligi uzerinde cok faydaali bir etkis var, arastirmaniz tavsiye ederim
Sağlıklı ömrü olsun inşaAllah , biz de beslenme ve kilo vermeye dikkat ettik ama yine de tedirginim

Canım mozaik mi geldi transfer iptal mi var mıydı bir rahatsızlığınız sizin eşinizin
Bilmiyorum birden fazla qnomali var dedi laboratuvar sonucunu isteyeceğim pazartesi embriyo imha kağıdını imzalayınca, eşimde morfoloji düşük biraz yavaş ama 35 milyon sperm varfçdı zTen tüp bebekte iyileri seçiyorlar sayuçı iyi diğerleri sorun değil dediler ikimizde sağlamız tek sorun benim lanet yaş

Bilmiyorum birden fazla qnomali var dedi laboratuvar sonucunu isteyeceğim pazartesi embriyo imha kağıdını imzalayınca, eşimde morfoloji düşük biraz yavaş ama 35 milyon sperm varfçdı zTen tüp bebekte iyileri seçiyorlar sayuçı iyi diğerleri sorun değil dediler ikimizde sağlamız tek sorun benim
Yeniden yumurta toplamak için kendini yine de üzme arkadaşım zor biliyorum

Yeniden yumurta toplamak için kendini yine de üzme arkadaşım zor biliyorum
eşim istemiyor maalesef kapatacağız bu konuyu artık, eşim yurt dışında olduğu için her ay da deneyemiyoruz, misal yumurtlama günümdeyim bu haftasonu, haber bekliyordum uçak bileti alıp da gitmedim yanına, 4 ay sonra 39 olacağım zaten, sinirim bozuldu çok. iyi kalite embriyo olunca ümitli idim sigara alkol hiçbirşey yok spor yaparım yıllardır genetik hastalık yok astımdan başka, sizinki iyi gelir inşallah, ben transfer bile olamadım.

Birden fazla kromozom anomalisi var dedi neyse artık, toksik pozitiflik denen bir şey var, " artık herkes geç anne oluyor zaman değişti nillet 45te doğuruyor gençsin sağlıklısın" al gör 38 ne kadar sağlıklı bana kalsa dünyayı yerşnden oynatırım öyle aktifim ama yumurtalar öyle demiyor sinirim bozuldu.
Maalesef ben de bu nedenle asiri umutsuz basladim bu denemede. Ilkinde her sey muhtesemken bu sonucu aldim ikincide daha az yumurtayla basliyorum ve daha da zor gibi. Ama birkac yil bile cok etkiliyor bana gore daha gencsiniz inanin cok fark ediyor bu kadar umutsuz olmayin.

Maalesef ben de bu nedenle asiri umutsuz basladim bu denemede. Ilkinde her sey muhtesemken bu sonucu aldim ikincide daha az yumurtayla basliyorum ve daha da zor gibi. Ama birkac yil bile cok etkiliyor bana gore daha gencsiniz inanin cok fark ediyor bu kadar umutsuz olmayin.
yaş kaç?

Back
X