- 7 Kasım 2017
- 51
- 35
- 3
- 44
- Konu Sahibi sonsuzmasal
-
Ben hamileyim ilk hamileliğim ama 38 değil 37 yaşındayım.Güzel bir duygu tabiki.çokkkk geç kalmışım bu duyguya..Biraz mutluluk biraz hüzün anlayacağın..sağlıkla vaktinde gelsinler inşallahMerhaba hamîşler,ben suan 5 haftalik hamileyim.Allah benimde ve herkesin sağlık huzur mutlulukla bebişini kucağına almayı nasip etsin.Benim gibi 38 yaş hamiş kalanların hisleri yaşadıklarını paylaşmak istiyorum.Paylaşmak hem bana hemde size mutluluk olur belki
Bende 36 yasindayim bence gec kalmis degiliz
Sayilara takilmak cok dogru degil
Vucudum hala genc ve dinc :)
valla güldüm moralim yerine geldi.Allah tamamına erdirsin insaAllah. Nasıl geçiyor peki canım.Ya ben çok halsizim tuhaf bisi oldum yani
Merhaba hamîşler,ben suan 5 haftalik hamileyim.Allah benimde ve herkesin sağlık huzur mutlulukla bebişini kucağına almayı nasip etsin.Benim gibi 38 yaş hamiş kalanların hisleri yaşadıklarını paylaşmak istiyorum.Paylaşmak hem bana hemde size mutluluk olur belki
Ben hamileyim ilk hamileliğim ama 38 değil 37 yaşındayım.Güzel bir duygu tabiki.çokkkk geç kalmışım bu duyguya..Biraz mutluluk biraz hüzün anlayacağın..sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah
Bende 36 yasindayim bence gec kalmis degiliz
Sayilara takilmak cok dogru degil
Vucudum hala genc ve dinc :)
Amin canım ALLAH kalbine göre bir an evvel nasip etsin inşaAllahMerhaba henüz hamile adayı bile değilim ama 38 yaşına yeni girdim dilerim gönlünüzce olur darısı başıma diyorum en kısa zamanda sağlıkla
Ayyy inşaAllah sağlıkla sıhatle bebişini kucaklarsın canım. O haftalara gelmek için darısı başıma :) peki neden üçlü test vs öyle çıkıyorkiİlk 3 ay halsizdim her hamile gibi sürekli uyumak istiyordum
Sonra normale döndüm
10 hafta kadar kaldı doguma sırt agrılarım başladı
Hamilelik reflüsü biraz zorluyor ama yine de iyiyim
10-11 kilo aldım şimdiye kadar
2'li 3'lü testlerden yaştan dolayı risk çıkıyor şimdiden söyleyeyim hiç takılma :))
Keyfini cıkart hamİleliğin
Aminnnn36 yaşımdayım 30.haftamhayırlısı bakalım hepimiz için
Annem 42 yaşında ikiz kardeşlerimi doğurdu
Hatta doğumdan sonra daha bir yenilendi güzelleşti sanki :)
Ben de 34 üm bebiş için beklemedeyim
Bence süper birşey
İnsaAllah sizede kalbinize göre nasip etsin ALLAHkızlar maddi imkanlarınızı bilmiyorum ama hemen arkasına bir tane daha dogurun
ben pişmanım , şimdi istiyorum olmuyor
abla tavsiyesi , :) sevgiyle kalın
Allah bağışlasın tamamına erdirsin canım. Sanırım evet zor :))) ben halsizlik uykudan yatıp duruyorum. Ki ben bütün gün temizlik yapan ben :))) tembel bişi oldum yaniBen 33 yaşındayım 2. Oğlum olacak ama ben şimdiden 3.yü istemeye başladım :) Eğer allah nasıl kısmet ederse 36-37-38 hangi yaşta tutarsa artıkAma nasıl zor mu arkadaşlar. Ben mesela bu hamileliğimde 5 sene önceki ilk hamileliğimden daha fazla zorlanıyorum. Bi 5 sene sonrası nasıl olur bilemedim.
Merhaba biz henüz 6 haftalığız miniğiz daha yani :))) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminBen de aynı durumdayım ama sıcaklara yoruyorum. Benim ev özellikle hamam gibi ama bebeğim ekim sonu doğacağı için çok mutluyum. bu sıcaklarda yeni doğan emzirmek kadar zor bişey olamaz oğlumdan biliyorum:) sizin kısmetse doğumunuz ne zaman?
Ayyy inşaAllah sağlıkla sıhatle bebişini kucaklarsın canım. O haftalara gelmek için darısı başıma :) peki neden üçlü test vs öyle çıkıyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?