:(

nasıl yani? çevrendekiler sana vajinandan koku geliyormuş gibi mi davranıyor?
nasıl öyle davranılır ki, eğilip eğilip koklayıp öğğğkkk mü yapıyorlar ondan sonra :delphin:

bir de sağlık karnesi borcu ne demek?? CADIARZU

ay esmeralda güldürdün beni

evet koku varsa akıntıda vardır akıntı olmadan koku olabileceğini sanmıyorum ailen bişey demiyormu öyle bişey varsa ailen, varsa kardeşin ablan onlarda anlar

arkadaşlar sağlık karnesi borcu derken sanırım yatırılmamış sigortadan bahsediyor.yani sigortasını yatırmamış sağlık karneside işlemiyordur belki.bu arada canım halledilemiycek bir mesele değil bu .dktora gidene kadar kendi hijyenini sağlıyabilirsin.ağız kokusu içinde düzenli dişlerini fırçala vede şu naneli sakızlardan bulunsun ağzında sürekli.koku falan gitmez kimseye

doktora gittim bugun bademciklerimde faranjit varmış o yzden koku oluşuyo olblrmiş ilaçları aldım jinekolog ise yeni başlamış enfeksiyon dedi ve antibiyotik yazdı bunları geçtimde asıl moralimi bozan çevremdeki insanlar her neyse rahatsız oldukları başkalarına söylüyeceklerine gelipte bana söyleselerdi daha az üzülürdüm belkide

Canım ne dediler ki sana bu kadar üzüldün?
Belki iyi niyetle söylenmiş şeylerdir... yani ben arkadaşımda böyle bi koku alsam mesela söylerim ki tedavisini ihmal etmesin diye, bu tip bir şey olabilir mi?

keşke öle söyleselerdi emin ol üzülmez hemn doktora giderdim beni grdüklerüi yerde gülüyorlar ellelleriyle koku geldinde hareket yaparz ya öle yapıyolar keşke içlerinden biri çıkıpta söleseydi

çok yakın arkadaşım var hemde çok yakın bana bu konuda hiçbşey slemedi bilmiyorum ama şu bi hafta içerisinde öle şeyler yaptılarki bende dedim herlde pis kokuyorum diye

bizim ortaokulda kilolu bir arkadasımız vardı..kızcağız tertemiz olmasına rağmen bir garip kokardi..ter falan değil ama sanırım seninki gibi bir şeydi...cokta titiz bir kızdı aslında..ama iste yinede kokuyordu..
sonra üniversitede tekrar bir araya geldik..hiç bir problem yoktu..
oluyo ya bazı ınsanlarda..
hele hele bizler her tuvalete girip,oturmamalıyız..çok kolay mikrop kalabiliyoruz iste..daha dikkatli olmamız lazım..
gecmis olsun..
arkadaşlarını da tanımış oldun..bu da bir ders iste..

bilmiyorum öle bişey olsa çevremde egitimli beni seven bi çok kişi var onlar bana söylemezlermiydi zaten insanın adı çıkacagına canı çıksın

Günlük ped kullanması sık sık değiştirilmesi durumunda sakıncalı değil....Çok yoğun bir koku olduğuna göre....Akıntı olması da muhtemel....Yoğun akıntı durumunda....Sık sık çamaşır değiştiremeyeceğine göre....Günlük pedlerden alıp....sık sık değiştirmesi daha mantıklı değilmi ?

o günlük pedleri hiçbir doktor tavsiye etmiyor ki..
ne kadar sık değiştirse de o günlük pedlerin kendisi koku ve enfeksiyon yapıyor..
kullanma ya..

nasıl yani? çevrendekiler sana vajinandan koku geliyormuş gibi mi davranıyor?
nasıl öyle davranılır ki, eğilip eğilip koklayıp öğğğkkk mü yapıyorlar ondan sonra
:delphin:

bir de sağlık karnesi borcu ne demek?? CADIARZU

hee ben de orasını anlamadım işte..tamam ağız kokusu dışardan hissedilir de vajinal kokuyu başkaları nasıl hissedebilir ki :bbo:
bilmiyorum öle bişey olsa çevremde egitimli beni seven bi çok kişi var onlar bana söylemezlermiydi zaten insanın adı çıkacagına canı çıksın

sen doktora gitmişsin ilaçlarını almışsın şimdi aksatmadan onları kullan canım
dış temizliğine de dikkat et..mesela parfüm sık her daim mis gibi kok
o terbiyesiz arkadaşlarınla da hiç muhatap olma hiç görüşme
insan gibi gelip uyarır insan olan öyle saçma sapan hareketler yapmaz
ama yaşlar küçük ya biraz bi de onlar oldukça cahil sanırım..boşver üzme sen kendini

yani gelip uyarsalar ondan iyidi ama hareketleri çok üzdü beni ilaçlara başladım dedginiz gbi giyimime temizlime dikkat ediyorum zatende bundan sonra daha çok dikkat edecegim ve yüzüme gülüpte arkamdan konuşanlarla asla konuşmuyacagım umarım bundan sonrası daha güzel olur

Back
X