38ç haftadayım..bulantıdan uyuyamıyorum bile.......

benim olmuyo ama esra söylemek istedim seni bu sayfalardan tanıyorum maşallah darısı bizim 38 inşallah
ne zaman dogum

bende 37 deyım ılk 3 ayım cok bulantılı gectı ve yaklasık son 2 aydır tekrar basladı. ılk zamanlardakı kadar cekılmez degıl ama ozellıkle sabah saatlerınde cok kotu oluyor. gun ıcınde ara ara cok sıddetlı sekılde bastırıyor gecıyor... doktorum agır seyler yeme az az hafıf ye bol su ıc ac kalmamaya dıkkat et dedı ama ne fayda... kendımı tekrar 3 aylık gebe gıbı hıssedıyorum bazen :)

ben epidural sezeryan düşünüyorum.....doktorum da onayladı....38. haftamda demiştik ama yollar hep buuz olduğu için bu hafta gidemedik.....10 ubat gibi olacak sanırım.....deli gibi kaşınıyorum ve midem hep ağzımda...hayırlısıyla şu günleri atlatsaydık......

alah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin az kalmış artık hayırlısıyla atlatırsın inşallah

ben epidural sezeryan düşünüyorum.....doktorum da onayladı....38. haftamda demiştik ama yollar hep buuz olduğu için bu hafta gidemedik.....10 ubat gibi olacak sanırım.....deli gibi kaşınıyorum ve midem hep ağzımda...hayırlısıyla şu günleri atlatsaydık......

Ayy canım çok az kalmış.Sezeryanı senmi istedin doktormu önerdi?Az daha dayan bari yavruna kavuşmana günler kalmış.Bu arada bol su iç.Son günler diye ilaç vermemiştir doktor.Geçmiş olsun canım.Hayırla sağlıcakla kurtul inş.

ben başlarda normal doğum istiyordum.. sonra doğumhanedeki çığlıkları falan duydum..psikolojim bozuldu..herkes aynı olmaz tabi.zaten anksiyete bozukluğu olan biriydim.iyice strese girdim..doktor da bulunduğum yerden 1 saat uzaklıkta. yetişememe korkusu da sardı...dedim sonra sezeryan olsun..doktor da onayladı..haftaya olacak sanırım....doktor da bulantı ilacı verdi.gaviskon ve dramamine kullanıyorum napıyım......doktor bişey olmaz iç dedi......

Kızlar ben de 35+3 deyim bugün sabah itibariyle benimde mide bulantılarım ve baş dönmelerim başladı.Bu durum Normal mi?

bulantılar kişiden kişiye değişiyor benim ablam 9 ay çekti bide kusuyodu ama yapcak bişey yok arkadaşımdada 7. aydan sonra tekrar başlamış ve aynen o da kusuyomuş benim 1. hamileliğimde hiiç olmadı ama bunda ilk 3 ay berbat geçti öyleki hastanede bile yattım bulantıdan bu arada 33+4 hamileliğim. allah sabır versin sağlıkla kuzucuklarımızı almayı nasip etsin

bende 34+5im ve benimde yaklasik 1 aydir ara ara kusmalarim baslamisti..2 haftadir berbat durumdayim yemek nedir nasi yenir hatirlamiyorum bile ne yesem su bile icsem önce midem ve yemek borum yaniyor ardindan kusuyorum..yattikca oluyor daha cok igrenc bisiy ya bide erken dogum riskim var sürekli yatmaliyim ama yatamiyorum sinirden agliyorum ancaa:((((dün gece sabaha kadar 4 kere kustum ve hala rahatlamadi

ayy esincim çok üzüldüm valla geçmiş olsun neyseki seninde az kalmış.mide problemlerine yeşil mercimek tarçınlı şeker ve havuç iyi geliyomuş hamilelikte bide yastığın biraz yüksek olmasıda rahatltıyomuş.inş en kısa zamanda biter

bende 34+5im ve benimde yaklasik 1 aydir ara ara kusmalarim baslamisti..2 haftadir berbat durumdayim yemek nedir nasi yenir hatirlamiyorum bile ne yesem su bile icsem önce midem ve yemek borum yaniyor ardindan kusuyorum..yattikca oluyor daha cok igrenc bisiy ya bide erken dogum riskim var sürekli yatmaliyim ama yatamiyorum sinirden agliyorum ancaa:((((dün gece sabaha kadar 4 kere kustum ve hala rahatlamadi

canım ilaç önermiyor mu doktorun?dramamine ve gaviskon içiyorum ben..hiç bir zararı yokmuş..iyi geliyor biraz da olsa rahatlatıyor.doktruna sor istersen...işkence çekme bence.

saolun kizlar havucu denedim dün ama fayda etmedi...resmen iskence evet ilacta iciyorum canim hap verdi bana rennie diye bi hap anlik geciriyo sonra yine basliyo...o dediklerinide bi sorim ben

Back
X