Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşalr. 5.aydan beri bebişim ters duruyor yani makat, 38bitmek üzere, haftaya bugün sezaryen günü verdi dr. bu haftalara kadar ters durup son haftada normale dönüp normal doğum yapan var mı ?
merhaba arkadaşalr. 5.aydan beri bebişim ters duruyor yani makat, 38bitmek üzere, haftaya bugün sezaryen günü verdi dr. bu haftalara kadar ters durup son haftada normale dönüp normal doğum yapan var mı ?
Canım ilk hamileliğinse eğer çok zor artık dönmesi ama ilkten sonraki hamilelikler de son anda bile dönebiliyor Allah yardımcın olsun inşaAllah sakın moralini bozma normal doğum en güzeli tabii ama sezeryan da kötü değil anlatıldığı kadar
Benim eltim 39. Hdtada döndü. Ona da hemen sezeryan demişlerdi özelde. Sonra devlette bir doktora daha danışmış doktor demişki 1 hafta evi gırgırla. Yani emekle. Eltim diyoki bi hafta emekledim diyo. 3900 le normal doğurdu bebesini.
Benim eltim 39. Hdtada döndü. Ona da hemen sezeryan demişlerdi özelde. Sonra devlette bir doktora daha danışmış doktor demişki 1 hafta evi gırgırla. Yani emekle. Eltim diyoki bi hafta emekledim diyo. 3900 le normal doğurdu bebesini.
Masallah ay nasıl imreniyorm böyle olanalra. Rabbim bağışlasın. Masallah. Bizim artk cok zor sanırım. Perşembe öğlen sezaryen günü varde bir hayr diyoruz artik. Ben namazda secdeye bile gidemiyorum ki nasil evi girgirlayaayim.