39+2 suyun gelmesi nasıl bir şey 🥲

bettas

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2024
57
4
6
Merhabalar kızlar 39+gebelik haftasındayim ara sıra yalancı sancılarım oluyor
benim önceki gebeligimde suyum gelmedi sanciyla doğuma gittim
Fakat bu gebeligimde suyum çok fazlaymış sanırım su fazla olduğu için önce su gelecek gibi düşünüyorum
Su gelmeden önce suyun gelecegini hissedecekmiyim hiç bilgim yok birde egerki birileri yanimdaysa farkderlermi suyumun geldiğini çok utanırım fark edilirse

Merhaba sizinle doğum yapacağımız tarih aynı gözüküyor:) benim ilk hamileliğim bir tecrübem yok bu konuda ama doktorumun dediğine göre ılık şeffaf bir su gelecek anlayacaksın zaten demişti benim bebeğimin başı dönmüş ama kanala girmemiş sizin ki ne durumda?

Merhaba benim ilk gebeliğim sezeryan oldu makat tersti çünkü ama sabah sezeryan doğuma giderken baya bi su geldi. Altıma kaçırdım sandım hatta gittim hemen değiştirdim. Üzerine bir daha geldi hissetmemek imkansız, öyle az bi su değildi anlarsın bence.

Ayağa kalkıyorsun akıyor asla durmuyor tutabildiğin bir şey değil kokusuz vs idrar gibi değil

Merhabalar sancısız suyum geldi benim de dün sabah. uyurken gelmesine rağmen suyumun geldiğini anladım. Ebe bana eğer tutabiliyorsan kendini tuvaletindir tutamıyorsan suyun gelmiştir demişti

Hayır önceden hissedilmiyor saniyelik bir olay sadece o an geldiğini anlıyorsun ılık ve bolca akıyor yanında kim varsa farketmemesi imkansız

Benim ilk gebeligimde birkaç saat boyunca bir yemek kaşığı kadar azar azar geliyordu sonra biraz daha fazlalaştı tabi beraberinde sancılarım da oluyordu daha sonra hastaneye gittiğimde baya suyum gelmişti doğum başladı ikinci hamileliğimde ise 6 cm açılmam olmuştu hiç suyum gelmemişti

Benimde durumlar aynı birde benim suyum çok fazlaymış tekrar çağırdılar fakat gitmedim gitmeye korktum gerçi sezeryana alırlar diye

Merhabalar sancısız suyum geldi benim de dün sabah. uyurken gelmesine rağmen suyumun geldiğini anladım. Ebe bana eğer tutabiliyorsan kendini tuvaletindir tutamıyorsan suyun gelmiştir demişti
Dün sabah suyunuz geldiyse dogurdunuz şimdi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…