39 bin lira cilt bakımı yaptırsam mı

Trabzonlu60

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
283
Puanlar
628
Yer
Trabzon
Merhaba fraksiyonel lazer için doktora gittim. Meşhur bir doktor selma uçar öncesinde azelaik asitli cilt bakımı önerdi 4000 tl arkasına prp arkasına da fraksiyonel yapacak. Bir de diz kararması yapacak 9000 ekstra krem falan 39000 tutuyor. Çok tuttu. Prp veya azelaik asitli cilt bakımınj iptal mi etsem yaptıran var mı mutlaka yaptır dediğiniz var mı

Merhaba fraksiyonel lazer için doktora gittim. Meşhur bir doktor selma uçar öncesinde azelaik asitli cilt bakımı önerdi 4000 tl arkasına prp arkasına da fraksiyonel yapacak. Bir de diz kararması yapacak 9000 ekstra krem falan 39000 tutuyor. Çok tuttu. Prp veya azelaik asitli cilt bakımınj iptal mi etsem yaptıran var mı mutlaka yaptır dediğiniz var mı
Asla yaptırma cilt bariyerin incelir ve daha savunmasız olur paranla rezil olur yüzün

Ya bende bir dünya para verdim güzellik merkezine gittim göz altı morluklarıma ve tim yuzume prp yaptirdim ilk baş biraz açılma oldu ama öle ahım sahim bisey olmadı göz altım da da aynı sekil bir faydasıni pek göremedim baya bir altı seans gittim düzenli.You lift uygulaması var duydunuz mu bilmiyorm o paraya en güzel sonucu onla alirsinz diye düşünüyorum baya ünlüler filan yaptryor dokuz on yaş geriye döndürüyor ben de ondan yaptirmayı düşünüyorum.

Doktor meşhurdan ziyade iyi bir doktora benziyor. Sen referans üzerine mi buldun?
Leke giderme için yaptıracaksın sanırım bu işlemleri. Ben mayıs ayında sıvı yüz germe ve botoks yaptırdım Antalya’da. 25 bin verdim. Önceden dolgu yaptırıyordum ama yaşım 46. Yüzümde yorgun bir ifade var. Bu son doktor onu toparlamayı başarıyor diye düşünüyorum.
Aletli yüz germe cihazları da çok yaygın olmaya başladı. Ben de ondan deneyebilirim. Geçen sene mobilift diye bir şeye gitmiştim. 10 seans. Yüzüne spor yaptırıyor gibisin. İnceliyor, toparlıyor.
Yer çekimi diye bir şey var. İyi, güvenilir bir dermatolog bulup sürekli gitmek lazım.

Doktor meşhurdan ziyade iyi bir doktora benziyor. Sen referans üzerine mi buldun?
Leke giderme için yaptıracaksın sanırım bu işlemleri. Ben mayıs ayında sıvı yüz germe ve botoks yaptırdım Antalya’da. 25 bin verdim. Önceden dolgu yaptırıyordum ama yaşım 46. Yüzümde yorgun bir ifade var. Bu son doktor onu toparlamayı başarıyor diye düşünüyorum.
Aletli yüz germe cihazları da çok yaygın olmaya başladı. Ben de ondan deneyebilirim. Geçen sene mobilift diye bir şeye gitmiştim. 10 seans. Yüzüne spor yaptırıyor gibisin. İnceliyor, toparlıyor.
Yer çekimi diye bir şey var. İyi, güvenilir bir dermatolog bulup sürekli gitmek lazım.
You lift işlemini denediniz mi ?Denemediyseniz bir araştırın ameliyatsiz dört beş seans doktor ne kadar gerek duyarsa o kdr cs uygulaniyormus.Oda yorgun yüz ifadesini filan göz altı hepsini gideriyor faceappli gibi yapiyr İstanbulda var Cook güzel ünlüler filan gidiyor hatta sizin bulundugunz şehirde de vardr bı arastirrin derim.İnstagramdan baktm bende öle onume cikmisti Sordum işlem kalıcılığı 8-12 ay filanmis ama eski haline dönmezmis çok az miktara ihtiyaç duyuluyorms. Baya baya değişim yapıyor ameliyatsz filan .

O ne fiyat be yùz nakli yapacaklar sanki.
Dogal yollalrla toparlanmazmi, sorunun ne

Ben sadece eksozoma 50 bin verdim tek seans yüz 😂 60tı farklı işlem yaptırınca indirim yaptı

Peki etkisi ne kadar sürer dediler
Hşç konuşmadık ama başka bi eczanede cilt analizi yapalım mı dediler evet dedim cilt yaşım 20-22 çıktı ve ben yıl olarak 30 yaşondayım kaliteli nemli bi cilt dediler

Back
X