39. HAFTA bitti hala doğum belirtisi yok.

20 senedir bu sporu yapıyormuş çok önemli sanki. Bişey kazandığı yok. işten yorgun yorgun geldi. kanepede uyukluyor bana baktığı yok ama yarışa ankaradan izmire gidecek. gideyim diyince zaten ben de diyecek bişey kalmadı.

Teyzem 41.haftanin icindeyken dogum yapti. Kontrole gittigi gun acilma falan yoktu. Sezeryan tarihi aldilar. Saat 16.00da hastaneden geldi.aksam 9da doguma gitti.sezeryana gerek kalmadan normal dogum yapti. Her an gelebilir hic belli olmaz. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin :)

Hayırlısı teşekkür ederim

Gitsin bari ya belki bidaha hiç gidemicek zaten bebisten dolayı belki bekarlığa veda gibi son kez gitmek istiyordur şaka bi yana canınızı sıkmayın başka yere gitmediklerine dua edelim spor güzel şey...

Gitsin bari ya belki bidaha hiç gidemicek zaten bebisten dolayı belki bekarlığa veda gibi son kez gitmek istiyordur şaka bi yana canınızı sıkmayın başka yere gitmediklerine dua edelim spor güzel şey...
Gitmek istemesi bu hassas dönemde sinir bozucu. gitmedi zaten gidemedi. biliyor ki gitse çemkirecem. erkekler işte en çok bebek sahibi olmayı eşim istedi. sıkıntısını ben çekiyorum her anne gibi. erkek işte. ne diyim.

Bebeğiniz bi doğsun da eşiniz kendinize gelir güzel bi tokat yer hayattan kendisine gelmesi için.

Bebeğiniz bi doğsun da eşiniz kendinize gelir güzel bi tokat yer hayattan kendisine gelmesi için.
Haklısınız bebek sahibi olmayı kolay sanıyor. Sorumluluk çok artacak. doğunca şok olacak. sizin bebeğiniz var mı? siz neler yaşadınız doğumdan sonra?

Mesajınızı yeni gördüm bildirimlere düşmemiş ben 30 + 3 gebeyim karnimdakinden başka evladım yok bi belirti de mi yok sizde

Mesajınızı yeni gördüm bildirimlere düşmemiş ben 30 + 3 gebeyim karnimdakinden başka evladım yok bi belirti de mi yok sizde
Sizin daha varmış. Yok bi belirti. Ne sancı ne ağrı. bugün doktora gideceğim. bebeğin hareketleri azaldı gibi. stres oluyorum artık. gece uyuyamıyorum.

Sizin daha varmış. Yok bi belirti. Ne sancı ne ağrı. bugün doktora gideceğim. bebeğin hareketleri azaldı gibi. stres oluyorum artık. gece uyuyamıyorum.
rabbim kolaylık versin inşallah hayırlısı ile tek nefeste doğar yavrun :)

Sağolasın inşallah.

Bebeğin hareketlerinin azalması doguma işaret doguma hazırlık diye okumuştum derin derin uyurlarmiş. Stres yapıcak birşey yok illaki gelicek dünyaya bi şekilde ya normal doğum ya sezeryan. Şuan emin olun o çok saglikli

Teşekkür ederim canım moral oldu.

Snm hanım, şu gruba göz atın. Daha vaktiniz var,,

Aşı Hakkında Bilmedikleriniz
Facebook da

Doktora gittik suyu azalmış dedi. Hareketleri normal imiş. Nst de sancı 0 Cuma günü tekrar gideceğim.

Canım Allah hayirlisiyla sağlıkla kolay bi doğum nasip etsin inşallah.dogurunca yaz buraya olur mu takip etcem

Canım Allah hayirlisiyla sağlıkla kolay bi doğum nasip etsin inşallah.dogurunca yaz buraya olur mu takip etcem
Tamam canım tecrübeli olan arkadaşlar var mı? bekleyim mi 42. haftayı falan yoksa suni sancı ya da sezaryen mı? bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…