İki hafta daha mı? :-/ benim doktor çok beklemek istemiyor gibi. her an durum değişebilir dedi.Ablamin 42. Haftada hala dogum belirtisi olmayinca sezeryana aldilar beklenebilir biraz daha zaten 42 haftaya kadar vakti var
Hangi grup göremedim
İnşallah canım. sağolasınKizlar bende ilk bebegimde doguramadim diye gezenlerdendim hicbir belirtim yoktu 40.haftamin doldugu gun yani tam muhtemel dogum tarihi diye cikan tarihte birden nişan geldi ve o gun ogle saatlerinde bebegimi kucagima aldim darisi sizlere olsun mutluluk ve saglikla
Hiç kimse yazmıyor :-( bugün bebişim çok hareketli. alttan hafif sancı var gibi. ne dersiniz doğum başlar mı? cuma doktora gitcem yarın da bi değişiklik olmazsa. açılma falan yoksa suni sancı istemiyorum. sezaryen olsun :-/
Bugün 40 hafta doldu ben de hiç sancı yok. yarın doktor randevum var. stres içindeyim. Ne olacak bilmiyorum. Doktor da bişey demedi. Sormaya cesaret edemiyorum.Bende 38+3 üm hiç bir doğum belirtim yok... böyle belirtisi olmayıp sancısı birden gelen varmıdırki? Yalancı sancım bile hiç olmuyor neredeyse
Anksiyete ve depresyon var ben de içim sıkılıyor. normal dogumu bekleyemiyeceğim sanki. içim daralmaya başladı. hamile kalmadan önce beş yıl depresyon tedavisi oldum. ilacı bıraktım. eşim ile geç evlendik hemen eşim çocuk istedi. aslında ilacı bıraktıktan sonra tekrar depresyon başlamıştı. psikiyatrist ilaç kullan hamileliği ertele dedi. İlaç kullanmak çare olmuyor diye hamile kalmaya karar verdim. Hemen de hamile kaldım. sanırım asıl sıkıntım depresyon. belki hormonlarımı etkiliyor.Bendede ne sanci ne acilma vardi. Bebis yukardaydi asagida inmedi 42 haftada sezeryan ildum. Normal dogumda istar ettim. Hayirlisi diyede dua ettim. Sezeryanim gayet iyi gecti. Gayet memnunum sezeryandan. Son gun bile sancisi gelip normal doguran vardi. Belli olmuyor . Eger bebekte ve sizde problem yoksa bekleyebilir siniz.
Gecmis olsun canim . Kendini en iyi sen bilirsin. Sen ne nasil istiyorsan oyle yap. Normal mi sezeryan mi. Oncelik senin sagligin . Sen saglikli olacaksinki bebekte saglikli olacak. Gerginlik , korku , endise olinca normal dogumda zorlasiyorAnksiyete ve depresyon var ben de içim sıkılıyor. normal dogumu bekleyemiyeceğim sanki. içim daralmaya başladı. hamile kalmadan önce beş yıl depresyon tedavisi oldum. ilacı bıraktım. eşim ile geç evlendik hemen eşim çocuk istedi. aslında ilacı bıraktıktan sonra tekrar depresyon başlamıştı. psikiyatrist ilaç kullan hamileliği ertele dedi. İlaç kullanmak çare olmuyor diye hamile kalmaya karar verdim. Hemen de hamile kaldım. sanırım asıl sıkıntım depresyon. belki hormonlarımı etkiliyor.
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canim . Kendini en iyi sen bilirsin. Sen ne nasil istiyorsan oyle yap. Normal mi sezeryan mi. Oncelik senin sagligin . Sen saglikli olacaksinki bebekte saglikli olacak. Gerginlik , korku , endise olinca normal dogumda zorlasiyor
Ayy darisi bana inşallah benimde sanki hafif fhafif var gibi yada ben öyle olmasını istediğim için öyle düşünüyorum canım bebeğim kasılmaları falan sık oluyormuydu bir de böyle ayagiya kaltin mi sanki birşey karnını aşağıya çekiyor gibi oluyor muKızlar gece sancım başladı sabah hastaneye gittik. Özel hasta olmasına rağmen normal olsun diye uğraştılar..eşim ve annem benimleydi hep. doktorum hemen alttan muayene etti. 2 cm açıklık var dedi. İyi gidiyor dedi. elini daldırmıştı az kanadı. dedim hapı yuttuk. neyse yatış yapıldı. sancım artmaya başladı. sonra bastılar Suni sancıyı. Çok kötü tarif edilemez. İki de bi alttan muayene. Çok bağırdım kurtarın diye.sezaryen olsun diye yalvardım. eşimim adamcağızın kollarını sıktım ısırdım. Epidural yapıldı pek işe yaramadı gibi geldi ona da bayagı bi söyledim.sabah 9 da gelmiştik. 1:45 te dogumhaneye aldılar. ıkındım ıkındım. 2:04 de doğdu bebiş.ağlamadı nefessiz.kalmış. plasenta falan alındı. bi şeyler daha yapıldı ama ben kendimde değldim. verdiler bebeği çıktım. sonra emzirdim. Hala şoktayım. doğurdum ben ya. Minicik bi kızım oldu
Benimde öyle başladı sonra sıklaştı canımAyy darisi bana inşallah benimde sanki hafif fhafif var gibi yada ben öyle olmasını istediğim için öyle düşünüyorum canım bebeğim kasılmaları falan sık oluyormuydu bir de böyle ayagiya kaltin mi sanki birşey karnını aşağıya çekiyor gibi oluyor mu
Ayy çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah yani normal doğum mu oldu CNm bebis nasıl şimdi.sen kendini nasıl hissediyorsunKızlar gece sancım başladı sabah hastaneye gittik. Özel hasta olmasına rağmen normal olsun diye uğraştılar..eşim ve annem benimleydi hep. doktorum hemen alttan muayene etti. 2 cm açıklık var dedi. İyi gidiyor dedi. elini daldırmıştı az kanadı. dedim hapı yuttuk. neyse yatış yapıldı. sancım artmaya başladı. sonra bastılar Suni sancıyı. Çok kötü tarif edilemez. İki de bi alttan muayene. Çok bağırdım kurtarın diye.sezaryen olsun diye yalvardım. eşimim adamcağızın kollarını sıktım ısırdım. Epidural yapıldı pek işe yaramadı gibi geldi ona da bayagı bi söyledim.sabah 9 da gelmiştik. 1:45 te dogumhaneye aldılar. ıkındım ıkındım. 2:04 de doğdu bebiş.ağlamadı nefessiz.kalmış. plasenta falan alındı. bi şeyler daha yapıldı ama ben kendimde değldim. verdiler bebeği çıktım. sonra emzirdim. Hala şoktayım. doğurdum ben ya. Minicik bi kızım oldu
İnşallah canım valla ara ara ağrı oluyor sonra geçiyor şimdi ağrıyordu geçti belim baskadiBenimde öyle başladı sonra sıklaştı canım
Hayırlısı ile bebeğine kavuşursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?