- Emoji Skoru
- 814
- Puanlar
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı haftada sezeryan oldunuzPasa pasa sezeryan olmustum![]()
Ben de bu umutla bekliyorum. İnsallah döner. Siz kac haftada dogum yaptınızDogum aninda bile donebilir. Donerek dogumu baslatabilir. Doktorunuz takip ediyor. Bekleyelim demis. Destek oluyor. Iciniz rahat olsun.
Bazi insanlar erken haftalarda dogum yaptigi gibi bazilari da gec haftalarda dogum yapiyor. Benim cocuklarim miadi gecik dogdular mesela. Onemli olan takipte olmak.
Pilates dersinde bir bebegin dondugunu görmüştük, ertesi gun ise dogum haberi gelmisti.
Benim suyumda biraz azalma var. Ama bu haftalarda olabilir dedi doktor.Benim oğlan 39.haftada makattan baş gelişe dönmüştü doktorlar çok şaşırmışlardı. Ama amniyo sıvı miktarı çok fazla çıktı o yüzden dönmüş zaten yoksa çok düşük bir ihtimal. Ben sezeryan oldum geçen hafta su fazlalığı risklerinden ötürü.
Azalma varsa daha da riskli diye biliyorum umarım bir an önce döner kendi sancısıyla gelir bebişBenim suyumda biraz azalma var. Ama bu haftalarda olabilir dedi doktor.
39+0 da.Kaçıncı haftada sezeryan oldunuz
Planli sezeryanmiydi yoksa kendi sanciniz baslayinca mi gidip sezeryan oldunuz39+0 da.
İnşallahAzalma varsa daha da riskli diye biliyorum umarım bir an önce döner kendi sancısıyla gelir bebiş
Planli sezeryanmiydi yoksa kendi sanciniz baslayinca mi gidip sezeryan oldunuz
Makat geliste normal dogum baslarsa tehlikeli olabilir diye planli sezeryan oldum. Guzel gecti surecim.Planli sezeryanmiydi yoksa kendi sanciniz baslayinca mi gidip sezeryan oldunuz
Makat geliste normal dogum baslarsa tehlikeli olabilir diye planli sezeryan oldum. Guzel gecti surecim.
Son olcumunde 3,500 demisti doktor 3,250 dogdukaç kiloydu bebeğiniz