Doğuma Hazırlık 39.hafta puffffffff :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

eslmeslm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
137
4
118
Eskişehir
hamileliğimin 39.haftasındayım ve geceleri birkaç gündür giren hafif sancılarım oluyor ayrıca feci bir sırt ağrısıda var.bebeğim kaburgalarımı acıtacak şekilde hareket ediyor birde çok gerginimmmm.... yardıma ihtiyacım var deestekkk lütfen ben gibi olanlar varmı

ay canım benim rabbim yardımcın olsun,sağlıkla bebişini kucağına almak nasip olsun inş.ben henüz anne olmadım o yüzden yardımcı olamıycam .......

bunlar çok normal her an doğumun başlayabilir de, ağrılar dinlenince geçiyporsa ciddiye alma ama düzenli, aralıklarla giriyorsa dikkat et bol bol su iç ve suyunun gelip gelmediğini sık sık kontrol et benimki bütün gün sızıntı halinde gelmiş doktor suyun çok azmış nasıl dayandın bu kadar zaman demişti ve benim hiç bir sıkıntım ypoktu düzenli hafif sancılar dışında

canım ben 38+4 normal doğum yapmıştım.öncesinde sancılarım hiç olmadı benim. sancım başladığında doktora gittik ve doğum oldu.
sancıların düzenlimi takip et canım.

:) o puflamalar hiç bitmiyo sanırım bende 35 teyim beklemedeyim puff bi geçse diyorum :))

canım bende tam 1 ay önce doğum yaptım msjı görünce seni o kadar iyi anladım ki.son haftalar çok zor oluyo yatakta dönemiyodum sırt ağrısından ağladığımı bilirim.Bide herkes daha doğurmadın mı diye sorardı çok kızardım.39. haftamı doldurdum hiç sancım yoktu hatta raporum bitmişti doktor raporu uzattı ve o gece suyum geldi sonrada hastanede yavaş yavaş sancım gelmeye başladı.Sancı çok düzenli oluyo ve kesinlikle doğum sancısı olduğunu anlıyorsun.allah yardımcın olsun sonu çok güzel hep öyle düşün ve bol bol dua et.

Kanser olduğunu ve 6 ay sonra öleceğini öğrenen yabancı bir bayana herşey eskisi gibi olsa neyi yapar veya yapmazdınız diye sormuşlar, o da bir liste yapmış. ve listedeki bir maddede şöyle diyor: "hamileyken hamile olduğum her anın, her ayın tadını çıkarır, bu mucizeye şükreder, şikayet etmezdim."

çok sık olmuyor sancım hafif ve nadiren.suyunun nasıl gün boyu geldiğini anlamadım yani farkedilmezmi sızıntı şeklinde gelse bile tedirgin oldum bir an...

sağol canım güzel dileklerin için.dediğin gibi dönmekte bende zorluk çekiyorum hele şu sırt ağrısı delirtecek beni.iyi düşünmeye çalışıyorum hafifte korkum var aslında ama yenmeye çalışıyorum...

çok güzel bir yazı.... şikayet değill çok mutluyum rabbim banada nasip ettiği için böyle güzel birşeyi sadece insanoğlu işte hep rahatsız olacak bir durum buluruz ya o hesap benimkide. ama bebeğimden değil bu rahatsızlığım sadece hamileliğimin bazı getirileri birazz canımı yakıyor o kadar...ama sonu güzel olacak.

merhabalar bende 37. haftamı bitirdim ve artık insan sabırsızlanıyor. benimde belim çok ağrıyor ve arada kasıklarımda sancı gibi bişiyler oluyor allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…