39.hafta ...sıkıldım artık

sedef8181

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
89
0
86
İstanbul
38 artı 3 gün oldu.bekliyorum bekliyorum.sabırsızlanmaya başladım.ağrımda yok.geçen hafta dr a gittim normal doğum olcak inşallah.5 şubatta 40 haftayı dolduruyorum.neden sancım yok offf çok sıkıldım siz de sıkıldınız mı hiç hamilelikten arkadaşlar..2 gündür az hareket ediyor bide korkutuyor beni çok kasılıyor karnım

canimmm yaa bende37+2 yim ama geceleri baya kasiklarim agriyor karnimda müthis bir baski. ayagimi kendime cekipte yatiyorum . ve cok korkuyorum bugün yarin doguracam diye. sendede böyle birsey oluyormu?

bende 35+2 oldum ve bende çok sıkıldım artık kaç haftadır karnımda kasılmalarım oluyor,bebeğin gelişimi,kilosu da biraz öndeymiş ve dr ctesi nst ye bağladı biraz sancılarım varmış 40 haftayı doldurmazsın dedi,şimdi ise hem sabırsızlanıyorum hemde inanılmaz derecede korkuyorum doğumdan..rabbim yardımcımız olsun hepimizin..

ayy 2 ay önce aynı duyguları yaşıyordum bende hatta bir gece önce neden gelmiyor bu çocuk diye ya bayrama kalırsa diye ağlamıştım malum hormaonlar altüst oluyor ne sancım vardı nekasılmam 39+3 tüm yattım sbh 4 te suyumun gelmesine uyandım ve 5 e hastanedeydim doğum başlamıştı 39+4 te akşamüzeri 6 da kavuştum oğluma normal doğumla sizleri okuyunca çok etkileniyorum biraz zor oldu doğumum ama kesinlikle değer kızlar hayırlı doğumlarınız olsun annemin bana söylediği söz vardı takma kafana o geliceği zamnı bilir cidden öyle oldu hiç beklemezken hatta günüm geçer derken geldi ansızın evimizin neşesi oldu hayatımıza renk kattı
hepinizin hayırlı doğumları olsun güzek dopğum öykülerinizi okuyalım inş.

ben de 39+1 günlüğüm,merakla bekliyorum neler olucak, ne zaman..doğum hikayelerini okuyup duruyorum durmadan elimde değileyvahedigeldismile

arkadaşlar ben bile şimdiden sabırsızlanıyorum heyecanlanıyorum ki sizler artık sonuna gelmişsiniz çok iyi anlıyorum.
inşallah sağlıklı kolay doğumlar yapar sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız allah yardımcımız olsun

ay kızlar az kalmış sizin.Bugün yarın kucağınıza alacaksınız demekki minişlerinizi.Hadi hayırlısı Rabbim sağlıcakla kurtarsın ....

Ben de 39+2 yim. Ben de çok sabırsızlanıyorum. Hiç sancım da yok. Nst de çok az sancı çıktı geçen hafta ama hala hissetmiyorum. :( Bir de buraya çok kar yağdı, yollar buz korkuyorum gerçekten. Hepimiz birbirimize dua edelim, Allah yardımcımız olsunnn. :(

ufacık bir kasık ağrımda mutlu oluyorum.:) uzanıyorum geçiyor ağrım :( normal doğum olmasını çok istiyorum.hazırladım psikolojimi normal doğuma.Dr um bana " kendini telkin edersen doğumun kolay olur " dedi.Eşim ,ailem herkes benim doğurmamı bekliyor:kedi:annem babam geldi yanıma doğurucam diye ben de bişey yok.hiç ağrım yok.42. haftaya sarkacak diye üzülüyorum.inşallah hepimizin doğumu kolay olur.Allah yardımcımız olsun.ha bu arada 39.haftada olup bebek hareketlerinde azalma olan var mı benimki daha az hareket ediyor bu hafta,çarşamba dr a gidicem sırf bunun için:CüvCüv:CüvCüv:

canimmm yaa bende37+2 yim ama geceleri baya kasiklarim agriyor karnimda müthis bir baski. ayagimi kendime cekipte yatiyorum . ve cok korkuyorum bugün yarin doguracam diye. sendede böyle birsey oluyormu?

niye korkuyorsunki canım .ben de tam tersi seviniyorum ufacık ağrıda.ben de müthiş ağrı olmuyor seninki yaklaşmıştır ozaman.dr ne zaman doğuracağını söyledimi bana 5 şubat dedi,onun öncesinde de 30 ocak demişti

ay siz delirdiniz mi tadını çıkarın hamileliiğinizin özlüceksiniz hamileliğinizi dışarı çıkınca o kadar güzel ama o kadar koşuşturmalı günleriniz olacakki bende haziranda doğum yaptım kızım oldu adını yaren koyduk ilk bebeğimizdi ilk zamanlar çok zor oluyor ama öyle tatlılarki allaha hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize sağlıkla kucaklayın bebeklerinizi en önemli tavsiyem doğuma gireken foto ya da kamera alın yanınıza hemşirelerden rica edin çekiyorlar çok anlamlı olyor benim kızımın var.göbeği kesilirken ilk karşılaşmamız falan

kızlar slm ben işe sorcam erkek çocukları 10 gün daha geç doguyomuş dogrumudur bende inş 11 şubata verdi doktor günü dogurucam bakkalım sabırsızlık hepimisde var

37+2 deyim arkadaşlar.. sezeryan olmayı düşünüyorum... doktorum 5 şubat a gün verdi en son.. bu c.tesi tekrar gidicem sanırım net taihi tekrar öğrenicem.. daha önce olmasından çekiniyorum.. hazırlıklarım tamam sayılır ama.. yine de planlı olması daha ii olur gibime geliyor. herkese hayırlı doğumlar..
sevgiler..

ben hiç dert ettmeyin derim valla nasıl olsa ki birgün ordan çıkacaklarkaydirigubbakcemile3
prematüre bebeklerin annelerinin durumu daha zor...hiçte korkmayın...nasıl olsa artık dr haftada 1 mutlaka gidiyorsunuzdur...
eltimde 41 haftalık doğum yaptı...normal olacaktı beklendi olmayınca sezeryan oldu
nst girdiğinde dr sancı değil kasılma bile yok demişti ve o da son 2 haftasında bebeğin hareketlerinde azalma olduğunu hatta bazen bir gün boyunca hareket etmediğini söylemişti...allah kolaylık versin...endişelenmeyin...

benımde 4 subatta dogumum sezeryan olcam aslında sıkılmadım ama buyuk bır özlem var gluşuma karşı bıaz heycan bıraz korku bıraz merak v.s v.s ama babamız cok heycanlı her aksam nasılsın agrın varmı gecelerıde yataktta dondugumde bıle uyanıyor bır sorunmu var bebekmı gelıyor duye soruyor son haftadır babamız bu sekılde hatta okadar kafaya takmıskı mıdesı agrıyor sankı ben degıl o dogurcak :)

Back
X