39. Haftada bebeğin kanala inmemesi :(

Acemianne42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
3.321
5.957
158
39
Kizlar bugün 39+2 yım akıntım çoğaldığı için kontrole gittim, herşeye bakildi ama bebis daha kanala inmemiş, doktor da normal zamanını beklerim sonrasi riskli diyerek yuvarlak konuştu, benimle aynı durumu yaşayanlar oldu mu, normali bekluyorduk şimdi bir haftaya inmesi sezeryana dönecek gibi duruyor :(

Hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülme... Sağlıkla dünyaya gelsin de doğum şekli su durumda önemli değil inan... Stres yapma sağlıklı doğumlar olsun inşallah

Hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülme... Sağlıkla dünyaya gelsin de doğum şekli su durumda önemli değil inan... Stres yapma sağlıklı doğumlar olsun inşallah

Haklısın canım, biliyorum ilk gebelik normal doğum çok zor olacak ama bir denemek istemiştim hafta sonuna kadar vaktim var bakalım, her şeyin hayırlısı...

Haklısın canım, biliyorum ilk gebelik normal doğum çok zor olacak ama bir denemek istemiştim hafta sonuna kadar vaktim var bakalım, her şeyin hayırlısı...
İnşallah canım, mübarek günde Allah hayırlı olanı nasıp etsin

Kizlar bugün 39+2 yım akıntım çoğaldığı için kontrole gittim, herşeye bakildi ama bebis daha kanala inmemiş, doktor da normal zamanını beklerim sonrasi riskli diyerek yuvarlak konuştu, benimle aynı durumu yaşayanlar oldu mu, normali bekluyorduk şimdi bir haftaya inmesi sezeryana dönecek gibi duruyor :KK43:
Canm benmde bugun 38+6 dayiz 38+3 te kontrole gitmistim kanala indi veya inmedi diye bisey demedi bnmki biraz hafta olark onden gidiyor biraz iri bir bebek olack dedi sadece iri olmasi sezaryan mi olur dedjm hayr suan hersey norml serzayn olup olmiyca belli olmaz dedi cuma 39+3 te tekrar kontrole gidcem

40 hafta oldu diye hemen sezaryani kabul etme canm bunun en son 42 ye kadr yolu var tabi eger bi skntin olmazsa bebek tehlikeye girmezse eger yine kanala girmez dogum baslamazsa o zamn mecbur sezaryn olur

Back
X