: ) Allah Allah bir tutturmuşsunuz kim oluyorsun kim oluyorsun çok ilginç..Bir konu hakkında fikir sahibi olmadan önce sizden izin mi almam gerek ? Neden sizden farklı düşünenleri kabullenemiyorsunuz ? Neden vatana hainlik etmişim gibi şiddetli tepkiler veriyorsunuz ki hainlere bu tepkileri verebilseydiniz bugün hakkımızda karar verenler bitli imamlar olmazdı .. Bir acım yok veteriner hekimim ben.Fakülteyi kazandığımda yaşım 19 du..Balya balya kitap ezberledim öyle bitirdim okulu..Sizin veterinerlik fakültesini bitirmek hakkında bir fikriniz var mı ? Öyle ziraat mühendisliğine,su ürünlerine benzemez ! Geceleri internette dedikodu yaptığımı ima eden arkadaşım,benim Ankara nın en nezih semtinde 150 m2 muayenehanem var..Gitmiyorum.Gitmeyeceğim geceleri internette dedikodu yapacağım..Buna da mı karışacaksınız izin alsaydım keşke önce sizden : ) Yok neymiş belli bir yaşın üzerindekileri öldürelimmiş..Benim ötenaziyi ya da bu dediğinizi savunmaya da hakkım var karışamazsınız ! Tüm dünyayı yakalım derim ! Karışamazsınız ! Dünya yumurta değil tepsi derim!Karışamazsınız!Bir şeyi savunuyorsanız düzgün savunun sen kim oluyorsun çok komik bir savunma şekli 5 yaşında ki bebeler diyor bunu : ) Zira bu konuda ki mahalle tartışmasından sonra (savunduğunuz şeyle ilgili bir sıkıntım yok ama savunduğunuz bir şey yok tek yaptığınız saldırmak) çıkıp konu komşumla evimin kapısında sakız çiğneyip çekirdek çitlemek bile daha kaliteli bir iş gibi göründü gözüme . İnsan bazen kenara çekilmeyi bilmeli..Benim ödediğim vergiyle 50 yaşında okuyup ta vatana bir faydası olmadan ölüp gitmemeli ! İsteyen okuuuur isteyen okumaaz ama belli bir yaştan sonra üniversite bitirme aşkına düşenlere ben ancak yuh derim .. Hadi bakalım siz haydeee hurraaa devam edin ben çekirdek çitlemeye gidiyorum : ) Bu arada,sizi bir açık oturumda falan düşünemiyorum biliyor musunuz : ) Tek söylediğiniz sen kim oluyorsun sen kimsin kimsin sen sen de kimsin kimsiniz olurdu : )