- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #3.481
Üzgünüm canım Allah tez zamanda şafi ismiyle şifa nasip etsin sana biri bitiyor biri başlıyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben örnek diye paylaştım canım herkes bir dönsün isim yazsın aciliyeti olan bildirsin. Çoğu.kişi dönüş yapmadıCanım şimdi kim için okuyoruz isim yazılsın yanına ona göre okuyalım
Gelmeyim ben hadi kopmayayım
iiveetmazeretliyken okuyabiliyormuyuz
Gelmeyim ben hadi kopmayayım![]()
Tabiki canım bunu hergun kendin için çekmelisin duanın asıl fazileti budurKızlar 707 kendime okudum şimdi 5 dk.bitti.Hepimize hepimiz 707 okunabilir kolay mış.
Aynen aslında arkadaşlar da uyarsa herkes 707 okusun kişi başıKızlar 707 kendime okudum şimdi 5 dk.bitti.Hepimize hepimiz 707 okunabilir kolay mış.
Bence de kişi başı 707 okunsun çok değil vakit de almaz 40 tane okuyan başladıktan sonra 707 de okur benceAynen aslında arkadaşlar da uyarsa herkes 707 okusun kişi başı
Okuyabiliyoruzmazeretliyken okuyabiliyormuyuz
20 kışı desek kişi başı 24.000 yapıyor çok benceBuyuk degerine mi baksak 707×707=499.849 cok mu olurrrsonucta 15 dkka almiyor 707 tane
Gruptan canmKopmayayım derken canım?
Gelmiyim ben hadi kopmayayım yazmışsın anlamadım vallahiGruptan canm![]()
Kisi az canim olsn napalm hbr bekliyorum sizden ben hepsine uyarim20 kışı desek kişi başı 24.000 yapıyor çok bence