- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #3.521
NasillBen ve kişi az olsun on kişi falan 707 okuyalım kişi başına

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NasillBen ve kişi az olsun on kişi falan 707 okuyalım kişi başına
Cok sagolasin canim. Artik umidi kesip okumayi birakmistim. Simdi tekrar basladim. Insallah rabbim dualarimizi kabul eder."İmam Sadık’tan (a.s) şöyle bir rivayet nakledilmiştir: Bu sureyi okuma noktasında süreklilik gösteren her kes, bu surenin bereketi sayesinde evlat, mal ve can bakımından tamamen ihtiyaçsız olmadığı sürece bu dünyadan göçmez. [ Mekarim Şirazi, Bergozide-i Tefsir-i Numune, h.ş 1382, c 3, s 77.] "
Tavuk_suyu_ Arkadaşım sen de bol bol oku Meryem suresini inşAllah sıkıntılarından kurtulursun tez vakitte
![]()
Allah var gam yok duayı asla bırakmamalıyızCok sagolasin canim. Artik umidi kesip okumayi birakmistim. Simdi tekrar basladim. Insallah rabbim dualarimizi kabul eder.
Evet ama insan bazen karamsarliga kapiliyor.Allah var gam yok duayı asla bırakmamalıyız![]()
Ben sinavimdan sonra geçen arkadaşlara okurum şu an okumayayım.K kedi medi 707 Meral
sera44 707
minik kalp0753 707
M mely15 707
B Bademmm388 707
Tavuk_suyu_ 707
@Gulll098 707
begonvil1985 707
O Orkidem 707
nursevdi 707
Minnoskafa 707
Uraniaaflora 707
@Ilaymilya 707
fabatuhan 707
Ocalh 707
Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi 707
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707
Arkadaşlar o zaman bu şekilde başlayalım mı okumaya? K kedi medi arkadaşımızın denemesi olduğu için rica etti ve başa getirdik kimseden itiraz olmadığı için. Sorun var mı arkadaşlar? B Beto2012 hamileleri sona aldım senin dediğin gibi. İsterseniz @Aomine Daiki ile senin sınavın var diye bir sonrakine katılın olur mu?
Meral arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız kimsenin bir itirazı yoksa?
K KurkmantoluS kizzzzz kurklu etiketim gelmiyor muK KurkmantoluS
@DantelKiz
Kızlar ya varis okuyoruz kişi başı az düşüyor okursunuz bence❤
@dvtb gelmek ister misin
Ne okuyonuz kıııK KurkmantoluS kizzzzz kurklu etiketim gelmiyor mu
Ya varis 707 adetNe okuyonuz kııı
Senin sınav ne zamandı canım?İyi hadi kat kız beni de. Sınava kadar girmeyecektim ama vardır bi hayır ❤
Daha tarih belli değilki kuzum ben çalışıyorum amaSenin sınav ne zamandı canım?
Allah razı olsun canım hepinizden.K kedi medi 707 Meral
sera44 707
minik kalp0753 707
M mely15 707
B Bademmm388 707
Tavuk_suyu_ 707
@Gulll098 707
begonvil1985 707
O Orkidem 707
nursevdi 707
Minnoskafa 707
Uraniaaflora 707
@Ilaymilya 707
fabatuhan 707
Ocalh 707
Aomine Daiki nin arkadaşı 707
MelodiminEsi 707
B Beto2012 707
Aomine Daiki 707
Arkadaşlar o zaman bu şekilde başlayalım mı okumaya? K kedi medi arkadaşımızın denemesi olduğu için rica etti ve başa getirdik kimseden itiraz olmadığı için. Sorun var mı arkadaşlar? B Beto2012 hamileleri sona aldım senin dediğin gibi. İsterseniz @Aomine Daiki ile senin sınavın var diye bir sonrakine katılın olur mu?
Meral arkadaşımız için her birimiz 707 "Ya Vâris celle celâlühû" ism-i şerifini okuyacağız kimsenin bir itirazı yoksa?
Canım Allah yardımcın olsun lütfen kendini bırakma çölyak için endişelenme ilacı bile yok sadece yememen gereken çook büyük bir liste varr o kadarBilmiyorum ki canım Daha kesin değil biyopsi oldum sonuç bekliyorum eğer varsa da yeni oldu tup bebek tedavilerinden sonra bir türlü toparlayamadım ki![]()
Canım seni sona alsak rızan var midir?Başlıyor muyuz şimdi yoksa isim ve dua paylaşılacak mı