- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #3.761
6 nisandaİlkini ne zaman kaybettin canım?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 nisandaİlkini ne zaman kaybettin canım?
Hazıra konmak iyidi dimiiiiiiiAhhahhaa ya hayır alışmışım sana iyi oluyodu![]()
İnşAllah bu defa meleğini sağlıcakla alırsın kucağına. Ben hiç gebe kalamadım bu da ayrı zor. Herkesin ayrı bir derdi var of of6 nisanda![]()
Benim tüpler açık canım sen napcan tüpler tıkalı olunca tüp bebek tutar mıanladım kuzum hayırlısıyla tam vaktinde gelir inşallah.
benim tüplerim tıkalı canım. sen baktırdın mı tüplerine ? rahim filimi çekiliyorsun
benim tüp bebekten başka çarem yok![]()
Bu defa sag salim alırsın inşallah kucağına bana da umut olursun malum bende kromozom bozukluğundan kaybetmiştim inanıyorum sen.bana umut olacaksın bitanem dualarımdasın6 nisanda![]()
Amin canım inşallah yaptı oda sperm tahlili iyiydi sonuçlarıBaya da varmış canım yaşlar Allah yardımcınız olsuninşallah tez vakitte nasip eder rabbim
Eşinle konuşmayı dene kendisi de testlerden geçti mi ?
Inan benimkisi daha zor inan bak sana verilen bir canın kararının sana kalmasi aldırmasan devam etsen hasta bi hayatı olacak her gün gördükçe her gün ölecek insan aldırsan vicdan azabı onun da yaşmaya hakkı vardı diyorsun evladıma nasıl kıydım diyorsun her dakika pişmanlıkİnşAllah bu defa meleğini sağlıcakla alırsın kucağına. Ben hiç gebe kalamadım bu da ayrı zor. Herkesin ayrı bir derdi var of of
Çok üzüldüm kuzum Allah bu bebeğine sağlıklı uzun ömürler versinInan benimkisi daha zor inan bak sana verilen bir canın kararının sana kalmasi aldırmasan devam etsen hasta bi hayatı olacak her gün gördükçe her gün ölecek insan aldırsan vicdan azabı onun da yaşmaya hakkı vardı diyorsun evladıma nasıl kıydım diyorsun her dakika pişmanlık
Senin düşük muydu ?Bu defa sag salim alırsın inşallah kucağına bana da umut olursun malum bende kromozom bozukluğundan kaybetmiştim inanıyorum sen.bana umut olacaksın bitanem dualarımdasın![]()
Canım insan üzülür elbette ama bide şöyle düşün hasta bi yaşam sürdürecek belki doğup çok uzun yasamayacak onun hastalığını gördükçe sizde kahrolacaktınız her şer de bi hayır vardır bak Allah onu aldı yerine yenisini verdi inşallah saglıklı bir sekilde kucagına almayi da nasip eder artık düşünüp üzme kendiniInan benimkisi daha zor inan bak sana verilen bir canın kararının sana kalmasi aldırmasan devam etsen hasta bi hayatı olacak her gün gördükçe her gün ölecek insan aldırsan vicdan azabı onun da yaşmaya hakkı vardı diyorsun evladıma nasıl kıydım diyorsun her dakika pişmanlık
Ben ilkine çok üzülüyorum hala daha zaten geçmeyecek bir aci bu ama gerçi bunu da takıyorum ya birşey olursa ya yine sağlıklı olmazsa ya şöyle olursa ya böyle olursa...
Kafam hiç birşey almıyor zaten çok halsizim kafam kalkmıyor heryerim ağrıyor sanki hep yatasım var![]()
Benim tüpler açık canım sen napcan tüpler tıkalı olunca tüp bebek tutar mı
Yok kuzum kalbi durdu kürtaj oldumSenin düşük muydu ?
AMİN Allah razı olsun canım ya inşallah sizde benim dualarimdasiniz
Amin canım sagolasin rabbim birdaha yaşatmasın insallah.Çok üzüldüm kuzum Allah bu bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin
Bizde onu düşündük canım zor her türlüCanım insan üzülür elbette ama bide şöyle düşün hasta bi yaşam sürdürecek belki doğup çok uzun yasamayacak onun hastalığını gördükçe sizde kahrolacaktınız her şer de bi hayır vardır bak Allah onu aldı yerine yenisini verdi inşallah saglıklı bir sekilde kucagına almayi da nasip eder artık düşünüp üzme kendini
Bizim hastalıklar aynıydı seninleYok kuzum kalbi durdu kürtaj oldumbebek genetige yollandı kromozom bozukluğu çıktı turnuer sendromu
![]()
Senin niye korkuların var canımkorkularını çok iyi anlıyorum onlar bnide hiç bırakmıyorlar
ama sen mutluluğuna odaklan canım
Senin niye korkuların var canım
Onun sağlığını yerinde görmeden odaklanamiycam sanırım