3bin fatiha

İnşAllah bu defa meleğini sağlıcakla alırsın kucağına. Ben hiç gebe kalamadım bu da ayrı zor. Herkesin ayrı bir derdi var of of
Inan benimkisi daha zor inan bak sana verilen bir canın kararının sana kalmasi aldırmasan devam etsen hasta bi hayatı olacak her gün gördükçe her gün ölecek insan aldırsan vicdan azabı onun da yaşmaya hakkı vardı diyorsun evladıma nasıl kıydım diyorsun her dakika pişmanlık

Inan benimkisi daha zor inan bak sana verilen bir canın kararının sana kalmasi aldırmasan devam etsen hasta bi hayatı olacak her gün gördükçe her gün ölecek insan aldırsan vicdan azabı onun da yaşmaya hakkı vardı diyorsun evladıma nasıl kıydım diyorsun her dakika pişmanlık
Çok üzüldüm kuzum Allah bu bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin

Canım insan üzülür elbette ama bide şöyle düşün hasta bi yaşam sürdürecek belki doğup çok uzun yasamayacak onun hastalığını gördükçe sizde kahrolacaktınız her şer de bi hayır vardır bak Allah onu aldı yerine yenisini verdi inşallah saglıklı bir sekilde kucagına almayi da nasip eder artık düşünüp üzme kendini

Ben ilkine çok üzülüyorum hala daha zaten geçmeyecek bir aci bu ama gerçi bunu da takıyorum ya birşey olursa ya yine sağlıklı olmazsa ya şöyle olursa ya böyle olursa...:KK61:
Kafam hiç birşey almıyor zaten çok halsizim kafam kalkmıyor heryerim ağrıyor sanki hep yatasım var:uykucu:

korkularını çok iyi anlıyorum onlar bnide hiç bırakmıyorlar :(
ama sen mutluluğuna odaklan canım

Canım insan üzülür elbette ama bide şöyle düşün hasta bi yaşam sürdürecek belki doğup çok uzun yasamayacak onun hastalığını gördükçe sizde kahrolacaktınız her şer de bi hayır vardır bak Allah onu aldı yerine yenisini verdi inşallah saglıklı bir sekilde kucagına almayi da nasip eder artık düşünüp üzme kendini
Bizde onu düşündük canım zor her türlü

Back
X