• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3bin fatiha

Arkadaşlar ya fettah ya da ya latif çekelimmi ne dersiniz? Ben onlarin gücüne çok inanıyorum🙏
El-Hâlik (c.c.) esmasının manası :Yaratan, yoktan var eden, her şeyin varlığını ve varlığı süresince görüp geçireceği bütün halleri, hadiseleri tayin ve tespit eden ve ona göre yaratan demektir.
El-Hâlik : الخالق
Yâ Halik : يَا خَالِقُ
Faziletleri ve faydaları :
Üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak için :
El Halik
* Her gün 731 kere ” Ya Hâlik celle celâlühû ” zikrine devam eden bütün sıkıntılarından kurtulur, her işinde başarılı olurlar.
* Her gün 731 kere ” Ya Hâlik, Ya Bârî, Ya Musavvir celle celâlühû ” diye zikreden, her türlü ruh hastalığından kurtulur.
* Çocuğu olmayan eşler, her gün 731 kere ” Ya Hâlik celle celâlühû ” demeye devam ederlerse Allâh-u Teala’nın izniyle çocukları olur.
* Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde ” Ya Halık, Ya Bari, Yâ Musavvir,” isimlerini bir bardak suya 21 kere okuyup üfleyip ve o su ile orucunu açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.

Bu nasil kızlar?
Bir zmanalr ya bedi çekmiştim gerçekten mucizesini yaşamıştım isterseniz onuda çekebiliriz 70.000 adet çekiliyor
Kızlar ne dersiniz???
Birine başlayalım Aylin arkadaşımızın da çok az kaldı tamamlanmasına.

K kedi medi
minik kalp0753 minik kalp0753
sera44 sera44
Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_
M Minikbirmucizemeselesi
O Orkidem
nursevdi nursevdi
Uraniaaflora Uraniaaflora
Milyaay Milyaay
fabatuhan fabatuhan
Ocalh Ocalh
K KurkmantoluS