- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #4.881
benim için de fark etmez herşeye uyarımEL-LATİF;Lutuf ve keremi bol olan,lütfeden,inayet ve ihsanı sınırsız olan.kulun istek ve ihtiyaçalrını yumuşaklıkla ve kolayca ulaştıran.En ince nasıl yapıldığı bilimiyan işleri bilen,derinliklere ve bilinmezlere nüfuz eden.Akla hayale gelmeyen yollardan ve yerlerden kuluna nimetler ,hayırlar ve faydalar çıkaran,sürekli lütfeden.
Her türlü sıkıntıya maruz kalanlar, dualarının kabul omasını isteyenler,her türlü isteğe cevap veren bir esmadır.Zikir adedi(129) dur.fakat belli şeyler için okunma adedi aşağıda belirtilmiştir.
Bu ismin zikrine usulüne uygun olarak devam eden kimse,işinin görülmesi için katına çıktığı makamlarda kabul görür ve istediğini elde eder.
her gün beş vakit namazın ardından (129)defa “YA LATİF” diyerek,işlerini ALLAH’a havale eden kimse,giriştiği her işte başarılı olur.darlık ve sıkıntıya düşmez,zorlukları kolayca geçer,bela ve musibetlerden korunur.
Zor bir işle karşılaşıp,nasıl çözeceğini bilemeyenve sıkıntısı kendisini rahatsız eden kimse,temiz bir kalp ile ve iyi bir niyetle (16.641) defa bu ismi zikrederse,problemi çözer,sıkıntısı gider,duası kabul görür.
rızık darlığı çeken,geçim sıkıntısı çeken kimse,aynı miktarda bu ismi okuyup,arkasından halini ALLAH’a arz ederse,Yüce ALLAH onun sıkıntısını çözer,rızkını genişletir.
kendisi için hayırlı olduğuna inandığı her hangi bir iş yada hacet için (16.641) defa zikrederse,niyetine ulaşır,istediğini elde eder.
Her gün (133) defa okumaya devam eden kimsenin zor işleri kolaylaşır.ALLAH’ın lütfuna kavuşur.
her gün(9) defa zikreden ilahi tecellilere kavuşur,rızkı genişler.
Bir kimse her gün “YA LATİF” ismini “besmele” ile birleştirerek”BİSMİLLAHİ!L-LATİF” şeklinde (698) defa zikrederse her ne isteği arzusu varsa yerine gelir
100 aldim50 aldim.
Kalan 500
Bu ne sayisi acaba100 aldim
Kalan 400
Aylin icin 3bin fatiha okuyoruz daBu ne sayisi acaba
Niçin bende okuyum birazAylin icin 3bin fatiha okuyoruz da
Tez zamanda saglikli hayirli evlatlar icin duasiNiçin bende okuyum biraz
100 aldim bende kalan 300Tez zamanda saglikli hayirli evlatlar icin duasi
100 aldim100 aldim bende kalan 300
16.641 bölüstürecegiz cnimKızlar neye karar verdiniz ne okuyalım ya latif okunursa herkes kaç tane okuyacak
Allah razı olsun hepinizden Rabbim hepinizin gönlünden geçeni kabul etsinOkudum rabbim tez zamanda dualarımıza karşılık versin inşallah evin bebek sesleriyle şenlensin canım
Son 200 kaldi canim senin okursun dimiAllah razı olsun hepinizden Rabbim hepinizin gönlünden geçeni kabul etsin
Okurum canım Allah hepinizden razı olsunSon 200 kaldi canim senin okursun dimi
Allah duani kabul eylesin bizim okudugumuz fatihalari da kabul eylesin insallahOkurum canım Allah hepinizden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?