- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #5.101
Fatiha sanada okuruz istiyorsan :)anladım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fatiha sanada okuruz istiyorsan :)anladım canım
Gecilmedi2. Arkadaşa geçilmedi demi daha o kadar çok sayfa gelmiş ki gözden kaçırmış olabilir miyim acaba![]()
Canım inşallah bi sonrakine katılırım@BirZarif @little bird @lucina06 @meltem151515515 M mec zup @Sealand @_dnz_52 P Podik
Kizlar sizlerden de cevap gelsin baslayacagiz insallah
500 okudum
etiket gelmemiş olabilir diye tekrar etiketledim
@Orkidem
@sera44
@nursevdi
minik kalp0753
@fabatuhan
@Ayla 64
@Bademmm388
@rus ruleti
@canparcamugurum
@FairyTale89
-Adel-
@_dnz_52
@Sealand
Fatihayə dı Ya Latif kün fe yeküne de her dileğimiz için okuya bilirmiyiz canım ? Ben de bebek sahibi olmak istoyorum da , onun için sordum ☺Fatiha sanada okuruz istiyorsan :)
Evet canim ikisi de bebek icin olur Allahin izniyleFatihayə dı Ya Latif kün fe yeküne de her dileğimiz için okuya bilirmiyiz canım ? Ben de bebek sahibi olmak istoyorum da , onun için sordum ☺
inşAllah canımEvet canim ikisi de bebek icin olur Allahin izniyle
Ya latif sana sira geldiginde okuyacagiz zaten. Ama 3bin fatihayi da okuyabilirz sana :)inşAllah canım
yani canım ikisinden birini okuyoruz öyle mi?Ya latif sana sira geldiginde okuyacagiz zaten. Ama 3bin fatihayi da okuyabilirz sana :)
Evetyani canım ikisinden birini okuyoruz öyle mi?
anladım canım inşAllah sıram geldiğinde okuruz
Meralin duasiyla niyetlendin degilmi?Canım ben 693 defa Ya Latif kün fe yekunu okudum bitdi![]()
Okudum Allah kabul etsin inşallah canım
Evet canım tabikiMeralin duasiyla niyetlendin degilmi?
250 okudum500 okudum
Kalan 1000
50 okudum250 okudum
Kalan 750