• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3bin fatiha

Rabbim hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin.. içinde bulunduğumuz sıkıntıları atlatmayı huzurlu mutlu bir aile olmayı nasip etsin... Bir tanecik kardeşim kaldı bekar onun hayırlısıyla yuvasını kurmasını ve güzel yollarda ilerlemesini nasip etsin en çok istediğim de bu.. Rabbim hepimizin gonlundekini hayırlıya çevirip versin 🙏🙏🙏
Canim sormayi unuttum senin kardesin nisanli degilmiydi ya ??🤔

Adını ve duanı yazarmısın uyku tutmadı seninkini okuyum.
Benim duam ismim Gulsum
Tez zamanda hayirli saglikli guzel yuzlu guzel huylu evlatlar sahibi olmak ve var olan evladimin saglikli mutlu huzurlu uzun bir omur gecirmesi evlatlarimin ailemizin her turlu kazadan beladan musibetten gunahlarimizin serrinden serli insanlardan onlarin itaatindeki insan ve mahlukatin serrinden korunmasi 🤲

Benim duam ismim Gulsum
Tez zamanda hayirli saglikli guzel yuzlu guzel huylu evlatlar sahibi olmak ve var olan evladimin saglikli mutlu huzurlu uzun bir omur gecirmesi evlatlarimin ailemizin her turlu kazadan beladan musibetten gunahlarimizin serrinden serli insanlardan onlarin itaatindeki insan ve mahlukatin serrinden korunmasi 🤲
Okudum Allah kabul etsin inşallah

Back
X