- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #5.521
Melike için okudum, Rabbim kabul buyursun inşAllahBismillahirrahmanirrahim...
Kişi başı 665 dua sahibi 681 ya lâtif kûn fe yekûn okuyacaktır...
Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.
1. K kedi medi
2. M mec zup ❣
3.begonvil1985
4.MelodiminEsi
5.Ocalh
6.Uraniaaflora
7. O Orkidem
8.nursevdi ❣
9.minik kalp0753 Allahım melike kuluna öncelikle hayırlı bir zamanda ameliyat olmasını nasip et. borçlarının bitmesine yardım et. melikeye sağlıklı sıhatli bir evlat ile anne olmayı nasip et yarabbim. duama amin diyen bütün herkesin bütün duaları kabul olsun ❣
10.fabatuhan
11. A Ayla 64
12. 5 528mucizemmm ❣
13. B Bademmm388
14. @Tavuk_suyu_
15.rus ruleti
16.canparcamugurum ❣
17. @FairyTale89❣
18. @MaviKuplik❣
19. @adel8893❣
20. M Maviruya30
21. D Durgunnn
22. @Sealand
23.mucizeistiyorumm
24. B Beklenen2
25. @Beto2012 ❣
İnşAllah çok güzel haberler alırsın canım benim, hemen okuyorumArkadaşlar pazartesi günü randevum var ve O güne kadar benim duami tamamlayabilirmiyiz rica etsem çok makbule geçer
Ilk bebeğimde 12 13. Haftalarda öğrenmiştim hasta olduğunu o yüzden çok korkuyorum
Ve 2li taramam var güzel haberler almak adına saglikli sihhatli bir sekilde kucagima alabilmek adinafabatuhan arkadaşımızın da onayıyla sağolsun kendimi öne çekiyorum ama pazartesiye kadar bitmeli... teşekkürler...
Aminnn insallah canim benim Allah razi olsunİnşAllah çok güzel haberler alırsın canım benim, hemen okuyorum♥
Okudum canım senin için bize güzel haberler ver İnşAllahAminnn insallah canim benim Allah razi olsun
Insallah canim insallah cok aminOkudum canım senin için bize güzel haberler ver İnşAllah
Amin insallah canim Allah razi olsunBetül arkadaşıma okudum. İnşallah güzel haberler alırsın
Betül için okudum Allah kabul etsin inşaallah güzel temiz haberlerini alırız rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip ederAmin insallah canim Allah razi olsun
Amin canim insallah Allah razi olsun cok aminBetül için okudum Allah kabul etsin inşaallah güzel temiz haberlerini alırız rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder
Melike için okudum Allahım kabul etsinMelike icin okumayanlar
K kedi medi
Uraniaaflora
O Orkidem
fabatuhan
B Bademmm388
rus ruleti
M Maviruya30
D Durgunnn
mucizeistiyorumm
B Beklenen2
Okudum rabbim kabuletsinMelike için okudum, Rabbim kabul buyursun inşAllah
Amin canim insallah Allah razi olsun cok amin❤
güzel yürekli betül kardeşimin duasını kabul et rabbim okudumBismillahirrahmanirrahim...
Kişi başı 665 dua sahibi 681 ya lâtif kûn fe yekûn okuyacaktır...
Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.
1. K kedi medi
2. M mec zup
3.begonvil1985
4.MelodiminEsi
5.Ocalh
6.Uraniaaflora
7. O Orkidem
8.nursevdi
9.minik kalp0753
10. @Beto2012
Ismim Betül
Duam, Allahım bebeğimin sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün özürsüz kusursuz olmasını nasip eyle tekrar aynı şeyleri yaşatma yarabbim kimseyi evladıyla sınama yarabbim günahlarımızı evlatlarimizdan çıkarma yarabbim . Bu sefer evladimi sağlıcakla kucağıma alabileyim o günleri görebilmeyi nasip eyle yarabbim yaptigimiz bütün testlerden güzel haberler almayı sorunsuz bir şekilde hamileligimi tamamlamayı bana da nasip eyle Allahım evladimi bana bağışla amin amin ecmain
11.fabatuhan
12. A Ayla 64
13. 5 528mucizemmm
14. B Bademmm388
15. @Tavuk_suyu_
16.rus ruleti
17.canparcamugurum
18. @FairyTale89
19. @MaviKuplik
20. @adel8893
21. M Maviruya30
22. D Durgunnn
23. @Sealand
24.mucizeistiyorumm
25. B Beklenen2
Ogluşum derkennnnnnKuzum senin niyetine başlıyorum Rabbim hayırlı haberler almanı nasip eylesin oğluşun sağlıkla sıhhatlidir İnşAllahu teala ♥
Allah razi olsun canim benim amin o senin yüreğinin güzelliği kalplerimiz temizT güzel yürekli betül kardeşimin duasını kabul et rabbim okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?