- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #5.721
Tamam canim 2 adet eksik okurmusunGece okuyabilecegim canim bi saat sonra falan
Rabbim ya Şafi ismi hürmetine şifa versin bol sağlıklı günleri olsun anneciğinizinSabah cok kotuydu cok sukur sabahki kadar kotu degil.
Pakizenin annesi icin okumayanlar
M mec zupbegonvil1985 Uraniaaflora O Orkidem minik kalp0753 A Ayla 64 @Beklenen2
Okudum cnm, Allah kabul etsin inşallahPakizenin annesi icin okumayanlar
M mec zupbegonvil1985 Uraniaaflora O Orkidem minik kalp0753 A Ayla 64 @Beklenen2
TamamTamam canim 2 adet eksik okurmusun
Okudum bir tane ayetel kürsi canım Allahım kolayca doğumunu yapıp sağlıklı bir şekilde evladını eline almayı nasip etsinPakize arkadaşımızın annesine Rabbim şifa versin inşallah annesini ona bağışlasın benimde kız kardeşim doğum sancısı çekiyo suan arkadaşlar birer ayetel kürsi okuyabilir miyiz rica etsem sağ salim çok acı çekmeden alsın kucagına
Bek sahibi olmak için Temiz bir kuran okuyan ağızdan 41gün boyunca her gün temiz suya Meryem suresi okutulup içilmesi lazım.. Yada 41tane hurma alıp 41 kişiye dağıtılır Meryem suresi okutulup her gün 1tane yenilmesi lazım.. Bu 41 kişi namazlı abdestli mümin kişiler olması lazımKızlar bebek sahibi olabilmek için 3 bin fatiha dağıtıyoruz
Kizlar @Tavuk_suyu_ PAKIZE 'nin annesi icin okuyoruz.
Allahim pakize kulunun annesine şafi isminle şifa nasip eyle yarabbim ailesine bağışla hastaneden sag salim çıkmasinı sagligina kavusmasini nasip eyle amin amin ecmain
2li tarama gercekten tahmini sonuclarin yuksek ciksa mesela amniyosentez veya nifty falan oneriyorlar kesinlestirmek icin tekrar tekrar stres üzüntü yani sigara icip icmediginden kan degerlerinden ölcüm yapilarak cikariliyor 2li tarama ve gereksiz bana doktorum illa israr etti hatta yanindan yaptiracagim diye ciktim bakalim ne diyecegim sordugunda
Bismillahirrahmanirrahim.
Kişi başı 665 dua sahibi 681 ya lâtif kûn fe yekûn okuyacaktır...
Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.
1. @kedi medi
2. M mec zup
3.begonvil1985
4. @MelodiminEsi
5. @Ocalh
6.Uraniaaflora
7. O Orkidem
8. @nursevdi
9.minik kalp0753
10. @Beto2012
11. @fabatuhan
12. A Ayla 64 Aylin Duam: Elhamdülillahirrabbilalemin Allahım Aylin kardeşimize tez zamanda sağlıklı güzel huylu güzel yüzlü hayırlı evlatlar nasip etsin borçlarından tez zamanda kurtulsun duasına amin diyenlerinde dualarını kabul etsin amin
13. 5 528mucizemmm
14. @Bademmm388
15. @Tavuk_suyu_
16. @rus ruleti
17.canparcamugurum
18. @FairyTale89
19. @MaviKuplik
20. @adel8893
21. @brkycn
22. @_dnz_52
23. @Sealand
24. @holy_pnk
25. @Beklenen2
Okudum, Allahım kabul etsinPakizenin annesi icin okumayanlar
Valla kaçağım 1 hafta sonra goruselim dedi gitmeyecegim mecburseni çılgın kaçak seni
Tşkler ben hamileyim çok şükürBek sahibi olmak için Temiz bir kuran okuyan ağızdan 41gün boyunca her gün temiz suya Meryem suresi okutulup içilmesi lazım.. Yada 41tane hurma alıp 41 kişiye dağıtılır Meryem suresi okutulup her gün 1tane yenilmesi lazım.. Bu 41 kişi namazlı abdestli mümin kişiler olması lazım
Valla kaçağım 1 hafta sonra goruselim dedi gitmeyecegim mecburhatta bidaha nasil giderim bilmem
Unutmaz cunku test sonuclarini al da gel dedibelki o testi istediğini unutur eheh
Unutmaz cunku test sonuclarini al da gel dedi
Saçmalık ama ya çoğu Dr anne babanın isteğine bırakıo muşUnutmaz cunku test sonuclarini al da gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?