- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #5.881
Duani paylasir misin canimOkudum
Özlem için okudum, Rabbim kabul buyursun inşAllahBismillahirrahmanirrahim.
Kişi başı 665 dua sahibi 681 ya lâtif kûn fe yekûn okuyacaktır...
Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.
1. @kedi medi
2. M mec zup
3.begonvil1985
4.MelodiminEsi
5.Ocalh
6.Uraniaaflora
7. O Orkidem
8.nursevdi
9. @minik kalp0753
10. B Beto2012
11.fabatuhan
12. @Ayla 64
13.Tavuk_suyu_
14. 5 528mucizemmm
15. B Bademmm388
16. @rus ruleti
17.canparcamugurum Özlem duam “Rabbim sana layık kul olabilen peygamber efendimize layık ümmet olabilen vatanına milletine hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et tez vakitte emeklerimizi boşa çıkarma anneliği babalığı bize ve isteyen tüm kardeşlerime hayırlısıyla yaşat” aminn
18. F FairyTale89
19. @MaviKuplik
20. @adel8893
21. @brkycn
22. D Durgunnn
23.Sealand
24.mucizeistiyorumm
25. @Beklenen2
Kuzum bnm ve eşimin sıkıntımız yoktu sebepsiz olmuodu.pes etmedim eylülde aşılama yaptırcaktık şükür gerek kalmadı. Rabbim sizlere de nasip etsin en yakın zamanda.Çok şükür bidaha yapmak zorunda kalmiycaksin rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım... Bide ne sıkıntın vardı bebek olmasına engel özel değilse eğer
Amin hayırlısı eşimde de sıkıntı yok Bende polikistik over sendromu var bende denemek istiyorum o kadar tedavi gördüm ama hiç ovulasyon testi yapmadım daha ilk olcak alirsamKuzum bnm ve eşimin sıkıntımız yoktu sebepsiz olmuodu.pes etmedim eylülde aşılama yaptırcaktık şükür gerek kalmadı. Rabbim sizlere de nasip etsin en yakın zamanda.
Tamam canimkızlar liste bittiğinde yeni listeye katılmak isterim
özlem için okudum allah kabul etsinÖzlem için okumayanla
K kedi medi
MelodiminEsi
Uraniaaflora
minik kalp0753
A Ayla 64
B Bademmm388
rus ruleti
F FairyTale89
@brkycn
D Durgunnn
K bakmayın geç girdim bugün foruma.
İsmim Sibel
Duam : Allah’ım yeni taşındığım şehirde hayırlı iş kapıları aç bana ve hayırlı iyi insanlarla karşılaştır beni ve ailemi kötülüklerden koru.Zor olan işlerimi kolaylaştır şer olan işlerimi hayra çevir Rabbim.Annem’e babama sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler ver onları benim başımdan eksik etme.Aminn. Duama amin diyen kullarınında hayırlı dualarını sen kabul eyle Allah’ım
Bu gece allah in izniyle okuyacagm canim
K bakmayın geç girdim bugün foruma.
İsmim Sibel
Duam : Allah’ım yeni taşındığım şehirde hayırlı iş kapıları aç bana ve hayırlı iyi insanlarla karşılaştır beni ve ailemi kötülüklerden koru.Zor olan işlerimi kolaylaştır şer olan işlerimi hayra çevir Rabbim.Annem’e babama sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler ver onları benim başımdan eksik etme.Aminn. Duama amin diyen kullarınında hayırlı dualarını sen kabul eyle Allah’ım
Sibel için okudumBismillahirrahmanirrahim.
Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.
1. @kedi medi
2. M mec zup ❤
3.begonvil1985 ❤
4.MelodiminEsi
5.Ocalh
6.Uraniaaflora
7. O Orkidem
8.nursevdi
9. @minik kalp0753
10. B Beto2012 ❤
11.fabatuhan
12. @Ayla 64
13.Tavuk_suyu_
14. 5 528mucizemmm ❤
15. B Bademmm388
16. @rus ruleti
17.canparcamugurum
18. F FairyTale89
Sibel
19. @MaviKuplik
20. @adel8893
21. @brkycn
22. D Durgunnn
23.Sealand
24.mucizeistiyorumm
25. B Beklenen2
Okudum Allah kabul etsin ve inşallahBismillahirrahmanirrahim.
1. @kedi medi
2. M mec zup ❤
3.begonvil1985 ❤
4.MelodiminEsi
5.Ocalh
6.Uraniaaflora
7. O Orkidem
8.nursevdi
9. @minik kalp0753
10. B Beto2012 ❤
11.fabatuhan
12. @Ayla 64
13.Tavuk_suyu_
14. 5 528mucizemmm ❤
15. B Bademmm388
16. @rus ruleti
17.canparcamugurum
18. F FairyTale89
Sibel
19. @MaviKuplik
20. @adel8893
21. @brkycn
22. D Durgunnn
23.Sealand
24.mucizeistiyorumm
25. B Beklenen2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?