- 28 Mayıs 2019
- 766
- 1.097
- 113
- 31
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #6.081
Evet ya hem ortalık da karışıyor böyle oluncaArkadaşlar çok uzadı artık okuma süresi 2 güne cikti 1 günde 1 kişi okunmalı. 2 gunde bile okuyan sayisi çok azaldi.
SON OKUMA SÜRESİ BU GECE 00.00'DIR...
@Ravzamm
@MelodiminEsi
@Orkidem
@minik kalp0753
fabatuhan
@rus ruleti
@canparcamugurum
@MaviKuplik
-Adel-
D Durgunnn
@Beklenen2
Bisey olmaz kız allah okuttuOlsun canim.onemli degil de birine okutturmazdik 2 kere okumadiysan diye sordum sayi fazla olmasin
Sure koymadim sıkmak istemedim ama 2 gunde bile okuyan kisi 14 olmus daha 11 kisi var okumayan bi gidisle 5 gune cikacakEvet ya hem ortalık da karışıyor böyle olunca
Olmaz bunun ebcet degeri bu 1 fazla veya 1 eksik olmamaliBisey olmaz kız allah okuttu
Bilemedim şimdi okumayan varsa söyle okumasın birisiOlmaz bunun ebcet degeri bu 1 fazla veya 1 eksik olmamali
Busra icin 2 kere mi okudun anlayamadimBilemedim şimdi okumayan varsa söyle okumasın birisi
Büyük ihtimalle iki kere okudumBusra icin 2 kere mi okudun anlayamadim
Dikkat et kizBüyük ihtimalle iki kere okudum
Tamam o zamanminik kalp0753 sen okuma canim Büşra için.
Ya bu aralar neden bilmiyorum bütün vitaminlerim düşmüş şuan 7. 8 tane vitamin birden kullanıyorum ama hala unutkanligim geçmedi telefondan silmeyince sabah okuduğuma bide akşam okumuşumDikkat et kiz
Belki o okumuştur sen okuma sayılar çok önemli diyor betül arkadaşımızcanım ben şimdi okuyayım okumayan diğer arkadaş okumasın hem dahada gelmedi ya
Belki o okumuştur sen okuma sayılar çok önemli diyor betül arkadaşımız
Evet senin online oldugunu gorunce okuma dedim diger arkadaslar okumus olabilir yazmamis olabilir dedigi gibitamam canım okumuyorum
Insallah bir an once duzelir ama okudugunu da hatirla ki sey olmasinYa bu aralar neden bilmiyorum bütün vitaminlerim düşmüş şuan 7. 8 tane vitamin birden kullanıyorum ama hala unutkanligim geçmedi telefondan silmeyince sabah okuduğuma bide akşam okumuşum
Evet senin online oldugunu gorunce okuma dedim diger arkadaslar okumus olabilir yazmamis olabilir dedigi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?