3bin fatiha

Okudum Allah kabul etsin inşallah

okudum canım

Okuma suresi 1 gundur...
SON OKUMA SURESI 20 EYLUL 13.00
Bismillahirrahmanirrahim.
Kişi başı 665 dua sahibi 681 ya lâtif kûn fe yekûn okuyacaktır...

Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.

1. @kedi medi
2. @Ravzamm
3. begonvil1985
4. MelodiminEsi
5. Ocalh
6. Uraniaaflora
7. O Orkidem
8. nursevdi
9. @minik kalp0753
10. B Beto2012
11. fabatuhan
12. @Ayla 64
13. Tavuk_suyu_
14. 5 528mucizemmm
15. B Bademmm388
16. @rus ruleti
17. canparcamugurum
18. F FairyTale89
19. @MaviKuplik
20. -Adel-
21. @brkycn
22. @_dnz_52
23. Sealand SEDA
Rabbim senin rızana ulaşmayı ve senden razı olan bir kul olmayı ve sana isyan etmeyen iman eden bir kalbe ve akla sahip olmayı nasip et. Umutlu,huzurlu sağlıklı mutlu senin yolunda bir ömür nasip et. Hakkımda hayırlı olanı sen bilirsin beni o yönde ilerlet.Mutlu olacağım ve iyi anlaşacağım bir eş,hayat arkadaşı ;aşk,sevgi,saygı,huzur dolu, bereketli,sağlıklı bir yuva nasip et ama yine de sen en iyisini bilirsin ve bizim için en iyisini ister ve gerçekleştirirsin,sonunda olmuş ve olacak olana rıza gösteren bir kalp ve akıl nasip et. Burada okuyan tüm arkadaşlarımı ve beni ,ailemi doğru yoluna senin yoluna ulaştır ve bu yoldan ayırma ,kötülüklerden şeytanların,şeytanlaşmış insanlardan ve nefsin kötülüklerinden ve bilip bilmediğim gelmiş ve gelecek kötülüklerden hastalıklardan maddi ve manevi sıkıntılardan koru dünya ve ahirette güzellikler nasip et ve dualarımızı kabul buyur. Amin❤
24. @mucizeistiyorumm
25. B Beklenen2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…