- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #6.201
Esin uzman falan mi bende asker yolu bekledim 1 yilMerhabalar. Adım Deniz.
Duam: Eşimin hayırlısıyla sağ sağlim tez zamanda görevden dönmesini istiyor. Ve tez vakitte Rabbime hayırlı kul, peygamber efendimize (s.a.v) hayırlı ümmet vatana millete hayırlı sağlıklı sıhhatli Salih evlatlar diliyorum. Benim gibi çocuk hasreti çeken isteyen tedavi gören herkese Rabbim nasip etsin inşallah. Duam ortak olan siz arkadaşlarımın da duasına muvaffak olmasını diliyorum .
Doguda mi Allah kavustursun canimEvet canım şimdi görevde ve dönüş belli değil
Gecmis olsun canim hayrola Allah safi ismiyle şifa versin insallahYarın okuyayım inşallah kızlar kusura bakmayın hastamız var bu aralar ondan aksadı yarın herkese okumaya çalışacağım tekrardan kusura bakmayın .Hakkınızı helal edin
OkudumOkuma suresi 1 gundur...
SON OKUMA SURESI 20 EYLUL 13.00
Bismillahirrahmanirrahim.
Kişi başı 665 dua sahibi 681 ya lâtif kûn fe yekûn okuyacaktır...
Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.
1. @kedi medi
2. @Ravzamm
3. @begonvil1985
4. @MelodiminEsi
5. @Ocalh
6.Uraniaaflora
7. O Orkidem
8.nursevdi
9. @minik kalp0753
10. B Beto2012
11.fabatuhan
12. @Ayla 64
13. @Tavuk_suyu_
14. @Tospaagtd
15. B Bademmm388
16. @rus ruleti
17.canparcamugurum
18. F FairyTale89
19. @MaviKuplik
20.-Adel-
21. M Maviruya30
22. D Durgunnn
23.Sealand
24.mucizeistiyorumm
Elvira
Duam: Allahım hayırlısıyla tez vakitte hamile kala bileyim, Bana sağlıklı, sıhatli, salih evlatlar nasip eyle . Hiç bir kadının kucağını boş koyma Ya Rabbim , Benim için dua edecek kardeşlerime bin kat karşılığını ver Allahım
25. B Beklenen2
Canim okuyacagiz ama okudu mu okumadi mi bilmiyorum ki sayi fazla olmasin diye cevap vermesini bekliyorum
Anladım kuzum bekleyelim o halde :)Canim okuyacagiz ama okudu mu okumadi mi bilmiyorum ki sayi fazla olmasin diye cevap vermesini bekliyorum
Evet canım aminDoguda mi Allah kavustursun canim
Sağol canım teşekkürler bi yakınımız hastahanede onun yanındaydık şimdi ıyi şükürGecmis olsun canim hayrola Allah safi ismiyle şifa versin insallah
Okudum Allah kabul etsin inşallahOkuma suresi 1 gundur...
SON OKUMA SURESI 20 EYLUL 13.00
Bismillahirrahmanirrahim.
Kişi başı 665 dua sahibi 681 ya lâtif kûn fe yekûn okuyacaktır...
Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.
1. @kedi medi
2. @Ravzamm
3. @begonvil1985
4. @MelodiminEsi
5. @Ocalh
6.Uraniaaflora
7. O Orkidem
8.nursevdi
9. @minik kalp0753
10. B Beto2012
11.fabatuhan
12. @Ayla 64
13. @Tavuk_suyu_
14. @Tospaagtd
15. B Bademmm388
16. @rus ruleti
17.canparcamugurum
18. F FairyTale89
19. @MaviKuplik
20.-Adel-
21. M Maviruya30
22. D Durgunnn
23.Sealand
24.mucizeistiyorumm
Elvira
Duam: Allahım hayırlısıyla tez vakitte hamile kala bileyim, Bana sağlıklı, sıhatli, salih evlatlar nasip eyle . Hiç bir kadının kucağını boş koyma Ya Rabbim , Benim için dua edecek kardeşlerime bin kat karşılığını ver Allahım
25. B Beklenen2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?