- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #6.241
Okudu mu okumadi mi bilmiyoruz ki canim sayi onemli
Okudu mu okumadi mi bilmiyoruz ki canim sayi onemli
Ismim kübra hayırlı bi evlat istiyorum rabbimden
Okudum bn herkes icinCanim beklenen2 girmiyor cevap vermiyor son kisilere de okumadi fabatuhan gibi
Ismim kübra hayırlı bi evlat istiyorum rabbimden
Kızlar mrb. Şuan çok kötüyüm. Dr dan geldim. Adet tarihime göre 8 haftalık hamileyim. Ama ultrason da 6 bucuk 7 haftalık görünüo. Dr yolk kesesi büyük sevmedim dedi.3.aya kadar bekleyelim gebelik kendiliğinden sonlanabılır düşe blir yada devam edebilir gebelik dedi. Cumartesi tekrar gel kalp atışına bakalım dedi. 1.5 sene bekledim dua ettim hayırlı saglıklıı bebeklerim olsun die. Ama şuan elim titrio yazmakta zorlanıom. İsyan etmiom haşa ama neden ben ne suçum günahım vardı..
Amin insallahKübra Arkadaşımız için okudum, Rabbim duâlarınız tez zamanda kabul buyursun inşallah
İnşallah inşallah bşy çıkmaz.Yarın başka Dr gidicem olmadı perşembe araştırmaya gidicem.. Ölüom acımdan..Dr lavbaliydi biraz ama gittik yinede. Bilmiom ki bana öyle dedikten sonra dünyadan koptum zaten.Canım benim peki doktor geç döllenme olabileceği hakkında birşey söylemedi mi? 6,5-7 haftalık görünmesi belki geç döllenmedendir. Doktorun neyi sevmediğini ben anlamadım. 3. Aya kadar her zaman bir risk vardır. Hatta ilk üç ay bu yüzden anne adayları gebelikleri duyurmazlar. Ama ben doktoru rahatsız eden şey ne onu tam olarak anlamadım. Cumartesi kalp atışını duyarsın Allah'ın izniyle. Lütfen bol bol duâ et ve kalbini ferah tut. Herşey yolunda gidicek Allah'ın izniyle
Ben bazen bu doktorların rahatlığını anlayamıyprum karşında anne adayı hassas bi kadın var. Benim kardeşimede aynısını yaptı doktorlar her gittiğinde bişey söylediler yok bacasının biri kısa yok kafası uzun kız her doktordan geldiğinde ağlardı şükür sağ salim doğdu yeğenim hiç canını sıkıp bebeğide üzme canım Rabbim sağlıkla almahı nasip etsin kucagınaİnşallah inşallah bşy çıkmaz.Yarın başka Dr gidicem olmadı perşembe araştırmaya gidicem.. Ölüom acımdan..Dr lavbaliydi biraz ama gittik yinede. Bilmiom ki bana öyle dedikten sonra dünyadan koptum zaten.
Biliyorum canim yanlislik oldu kusura bakmaOkudum bn herkes icin
Herseh suc gunah degildir ki canim bazen insan sinanir uzulme Allaha da karsi gelme sakın dua et tevekkul et icini ferah tut baska doktorlara gitmedende karar vermeKızlar mrb. Şuan çok kötüyüm. Dr dan geldim. Adet tarihime göre 8 haftalık hamileyim. Ama ultrason da 6 bucuk 7 haftalık görünüo. Dr yolk kesesi büyük sevmedim dedi.3.aya kadar bekleyelim gebelik kendiliğinden sonlanabılır düşe blir yada devam edebilir gebelik dedi. Cumartesi tekrar gel kalp atışına bakalım dedi. 1.5 sene bekledim dua ettim hayırlı saglıklıı bebeklerim olsun die. Ama şuan elim titrio yazmakta zorlanıom. İsyan etmiom haşa ama neden ben ne suçum günahım vardı..
Önce sağlikli sonra hayirli olmasini dile her zaman icin canimIsmim kübra hayırlı bi evlat istiyorum rabbimden
İnşallah amin canım. İçim cıktı ağlamaktan.yarın başka Dr gidicem perşembe araştırma da Bi Dr gidicem. Allahım saglıcakla kucagıma almayı nasip etsin inşallah. Bide dio Dr Dr gezip kafanızı karıştırmayın dio.Ben bazen bu doktorların rahatlığını anlayamıyprum karşında anne adayı hassas bi kadın var. Benim kardeşimede aynısını yaptı doktorlar her gittiğinde bişey söylediler yok bacasının biri kısa yok kafası uzun kız her doktordan geldiğinde ağlardı şükür sağ salim doğdu yeğenim hiç canını sıkıp bebeğide üzme canım Rabbim sağlıkla almahı nasip etsin kucagına❤
Yarın gidicem cnm başka Dr.a perşembe araştırmadanda randevu aldım 2 değişik Dr gidicem inşallah yanılmıştır Dr.Herseh suc gunah degildir ki canim bazen insan sinanir uzulme Allaha da karsi gelme sakın dua et tevekkul et icini ferah tut baska doktorlara gitmedende karar verme
Kubra arkadaşımın duasını okudum allah kabul etsin inşallah .... Bu son arkadaştı demi ben bidaha katilmiycam daBismillahirrahmanirrahim.
Kişi başı 665 dua sahibi 681 ya lâtif kûn fe yekûn okuyacaktır...
Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.
1. @kedi medi
2. M mec zup
3.begonvil1985 ❤
4.MelodiminEsi
5.Ocalh
6.Uraniaaflora
7. O Orkidem
8.nursevdi
9. @minik kalp0753
10. B Beto2012 ❤
11.fabatuhan
12. @Ayla 64
13.Tavuk_suyu_ ❤
14. @Tospaagtd
15. B Bademmm388
16. @rus ruleti
17.canparcamugurum
18. F FairyTale89
19. @MaviKuplik
20. @adel8893
21. @brkycn
22. @_dnz_52
23.Sealand
24.mucizeistiyorumm
25. B Beklenen2 Kübra Allahim bana saglikli hayirli evlatlar nasip eyle amin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?