3bin fatiha

Canım
B Beto2012 2.000 adet
B Bademmm388 2.000 adet💚
begonvil1985 begonvil1985 . 2.000 adet
mucizeistiyorumm mucizeistiyorumm . 2.000 adet 💚
@adel8893 2.000 adet
@MaviKuplik. 2.000
Son 12.000 böyle paylaştırdım
Kızlar size sormadan
Bende 4.000 adedini aldım bir arkadaşımızda 641 Tanesini almıştı

Sealand Sealand dua:
Seda
Rabbim senin rızana ulaşmayı ve senden razı olan bir kul olmayı ve sana isyan etmeyen iman eden bir kalbe ve akla sahip olmayı nasip et. Umutlu,huzurlu sağlıklı mutlu senin yolunda bir ömür nasip et. Hakkımda hayırlı olanı sen bilirsin beni o yönde ilerlet.Mutlu olacağım ve iyi anlaşacağım bir eş,hayat arkadaşı ;aşk,sevgi,saygı,huzur dolu, bereketli,sağlıklı bir yuva nasip et ama yine de sen en iyisini bilirsin ve bizim için en iyisini ister ve gerçekleştirirsin,sonunda olmuş ve olacak olana rıza gösteren bir kalp ve akıl nasip et. Burada okuyan tüm arkadaşlarımı ve beni ,ailemi doğru yoluna senin yoluna ulaştır ve bu yoldan ayırma ,kötülüklerden şeytanların,şeytanlaşmış insanlardan ve nefsin kötülüklerinden ve bilip bilmediğim gelmiş ve gelecek kötülüklerden hastalıklardan maddi ve manevi sıkıntılardan koru dünya ve ahirette güzellikler nasip et ve dualarımızı kabul buyur.
[/QUOTE]
begonvil1985 begonvil1985 canım zaten ben seni etiketlemiiim 2000 adet

Ben yeni girebildim buraya duasını tamamlayıp diğer arkadaşa geçiyorduk neden nasıl eksik kaldı bunlar ben anlayamadım valla girdiğimde geçmiş sayfalarıda okumaya çalışıyorum aslında ama kaçırdım demek ki yardımcı da olamadım size kaldıysa sayı bende alabilirim ?
Canım B Beto2012 yerine 2.000 adet okur musun

B Beto2012 2.000 adet
B Bademmm388 2.000 adet💚
begonvil1985 begonvil1985 . 2.000 adet
mucizeistiyorumm mucizeistiyorumm . 2.000 adet 💚
@adel8893 2.000 adet
@MaviKuplik. 2.000
Son 12.000 böyle paylaştırdım
Kızlar size sormadan
Bende 4.000 adedini aldım bir arkadaşımızda 641 Tanesini almıştı

Sealand Sealand dua:
Seda
Rabbim senin rızana ulaşmayı ve senden razı olan bir kul olmayı ve sana isyan etmeyen iman eden bir kalbe ve akla sahip olmayı nasip et. Umutlu,huzurlu sağlıklı mutlu senin yolunda bir ömür nasip et. Hakkımda hayırlı olanı sen bilirsin beni o yönde ilerlet.Mutlu olacağım ve iyi anlaşacağım bir eş,hayat arkadaşı ;aşk,sevgi,saygı,huzur dolu, bereketli,sağlıklı bir yuva nasip et ama yine de sen en iyisini bilirsin ve bizim için en iyisini ister ve gerçekleştirirsin,sonunda olmuş ve olacak olana rıza gösteren bir kalp ve akıl nasip et. Burada okuyan tüm arkadaşlarımı ve beni ,ailemi doğru yoluna senin yoluna ulaştır ve bu yoldan ayırma ,kötülüklerden şeytanların,şeytanlaşmış insanlardan ve nefsin kötülüklerinden ve bilip bilmediğim gelmiş ve gelecek kötülüklerden hastalıklardan maddi ve manevi sıkıntılardan koru dünya ve ahirette güzellikler nasip et ve dualarımızı kabul buyur.
@MaviKuplik okuyor musun canım 2.000 adesi

Back
X