3bin fatiha

Canım o arkadaş B Beto2012 arkadaşın yerine aldı duayı yani 2.000 adet okuyacak sana da 2.000 adet verdim ikinizde ayrı ayrı 2.000 okumanız gerekiyor

Tamam canım, 👍🏻 Önce bana sormuşsun ya o yüzden karıştırdım ben. Ben 1000'e ulaştım zaten 2000'e devam ederim sen beni okudu say

Canım
B Beto2012 2.000 adet
B Bademmm388 2.000 adet💚
begonvil1985 begonvil1985 . 2.000 adet
@mucizeistiyorumm. 2.000 adet 💚
-Adel- -Adel- 2.000 adet
@MaviKuplik. 2.000
Son 12.000 böyle paylaştırdım
Kızlar size sormadan
Bende 4.000 adedini aldım bir arkadaşımızda 641 Tanesini almıştı

Sealand Sealand dua:
Seda
Rabbim senin rızana ulaşmayı ve senden razı olan bir kul olmayı ve sana isyan etmeyen iman eden bir kalbe ve akla sahip olmayı nasip et. Umutlu,huzurlu sağlıklı mutlu senin yolunda bir ömür nasip et. Hakkımda hayırlı olanı sen bilirsin beni o yönde ilerlet.Mutlu olacağım ve iyi anlaşacağım bir eş,hayat arkadaşı ;aşk,sevgi,saygı,huzur dolu, bereketli,sağlıklı bir yuva nasip et ama yine de sen en iyisini bilirsin ve bizim için en iyisini ister ve gerçekleştirirsin,sonunda olmuş ve olacak olana rıza gösteren bir kalp ve akıl nasip et. Burada okuyan tüm arkadaşlarımı ve beni ,ailemi doğru yoluna senin yoluna ulaştır ve bu yoldan ayırma ,kötülüklerden şeytanların,şeytanlaşmış insanlardan ve nefsin kötülüklerinden ve bilip bilmediğim gelmiş ve gelecek kötülüklerden hastalıklardan maddi ve manevi sıkıntılardan koru dünya ve ahirette güzellikler nasip et ve dualarımızı kabul buyur.
begonvil1985 begonvil1985 canım zaten ben seni etiketlemiiim 2000 adet
[/QUOTE]
Okudum

Şimdi seda için başlıyoruz kızlar
Ben 4.000 aldım
Kalan :12.641
641 aldım
Kalan:12.000
B Beto2012 2.000 adet
B Bademmm388 2.000 adet💚
begonvil1985 begonvil1985 . 2.000 adet
@mucizeistiyorumm. 2.000 adet 💚
-Adel- -Adel- 2.000 adet
@MaviKuplik. 2.000
Son 12.000 böyle paylaştırdım
Kızlar size sormadan
Bende 4.000 adedini aldım bir arkadaşımızda 641 Tanesini almıştı

Sealand Sealand dua:
Seda
Rabbim senin rızana ulaşmayı ve senden razı olan bir kul olmayı ve sana isyan etmeyen iman eden bir kalbe ve akla sahip olmayı nasip et. Umutlu,huzurlu sağlıklı mutlu senin yolunda bir ömür nasip et. Hakkımda hayırlı olanı sen bilirsin beni o yönde ilerlet.Mutlu olacağım ve iyi anlaşacağım bir eş,hayat arkadaşı ;aşk,sevgi,saygı,huzur dolu, bereketli,sağlıklı bir yuva nasip et ama yine de sen en iyisini bilirsin ve bizim için en iyisini ister ve gerçekleştirirsin,sonunda olmuş ve olacak olana rıza gösteren bir kalp ve akıl nasip et. Burada okuyan tüm arkadaşlarımı ve beni ,ailemi doğru yoluna senin yoluna ulaştır ve bu yoldan ayırma ,kötülüklerden şeytanların,şeytanlaşmış insanlardan ve nefsin kötülüklerinden ve bilip bilmediğim gelmiş ve gelecek kötülüklerden hastalıklardan maddi ve manevi sıkıntılardan koru dünya ve ahirette güzellikler nasip et ve dualarımızı kabul buyur.
iyi yaptın canım , okuyorum şimdi
Ben almıştım canım 641 i tamam 2000 daha okurum
M mec zup . :2000
Ocalh Ocalh : 2000
@nursevdi : 2.000 💚
Kızlar size de verdim duaıs okunan arkadaşımız seda
Tamam canım okuyorum hemen Sedanın niyetine Rabbim makbul buyursun
okudum 2000i canım
Seda arkadaşım için okudum
Şuan kaç kaldı 1000 okudum da
Okurum duasını buldum başlıyorum canim
500 daha okuyayım canim
Kalan 500 adedi de ben okurum
Yok canım bitmedi 2.000 adedi de zaten sana yazmıştım
Seda için 2000 okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Aldığım 2.000 taneyi okudum ben 🙏
begonvil1985 begonvil1985 canım zaten ben seni etiketlemiiim 2000 adet
Okudum
[/QUOTE]

Arkadaslar dun calisiyordum ilgilenemedim kusura bakmayin.
Ilgilenen arkadaslara da tesekkur ediyorum Allah razi olsun canimlar

Back
X