- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.201
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #6.761
Okudum canım Rabbim şifa versin inşallahHastane de yatan Babam icin dua eder misiniz bir ayetel kursi okur musunuz hakkinizi helal edin nolur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum canım Rabbim şifa versin inşallahHastane de yatan Babam icin dua eder misiniz bir ayetel kursi okur musunuz hakkinizi helal edin nolur
Bende okudum allah safi ismiyle sifa nsip etsin insallahHastane de yatan Babam icin dua eder misiniz bir ayetel kursi okur musunuz hakkinizi helal edin nolur
Yok bisey kacirmadin canim ben takip edemedim ilgilenemedim daha cumadan beri calisiyorum hic bos kalamadim arada girdim ama baktim ciktim sadece kusura bakmayincanım napıyoruz şimdi?? Araya pazar girince ben kaçırmadım inşallah? Kübra arkadaşımızında duâ'sı bitti diye hatırlıyorum. En son kalan 6000'i de 5 528mucizemmm arkadaşımız alıp okudum yazmıştı. B Beto2012
Olacak canim haftasonu calistim cok yogundum daha son sayfalara bakamadim bile ilgilenemedim kusura bakmayin en kisa surede listeyi sayilari olusturup baslayacagiz insallah
Bu hangi hatim acaba bilemedim :) ben kendi Fettah hatmime niyet edip başladım ama..5 528mucizemmm
Uraniaaflora
Kmsl Hnd
Tavuk_suyu_
mucizeistiyorumm
Kafiyesizsiir
gozyasi
B Beklenen2
B Bademmm388
nursevdi
begonvil1985
F FairyTale89
A Ayla 64
caramel_7
Sealand
B Beto2012
Canım yeni duayı bekliyoruz
Fettah hatmi olucak canımBu hangi hatim acaba bilemedim :) ben kendi Fettah hatmime niyet edip başladım ama..
Anladım canım ben başladım kendim için onu yarım bırakmayayım onu tamamlayıp devam edebilirim ancak, tabi daha çok baştayımFettah hatmi olucak canım
HayrolaBetül bende katılamaya karar verdim![]()
Canim biz paylasarak okuyoruz boylece daha cabuk bitiyor hem de her nefesten dua toplamis oluyoruz sirayla birbirimize paylasip okuyoruz katilmak istersen egerAnladım canım ben başladım kendim için onu yarım bırakmayayım onu tamamlayıp devam edebilirim ancak, tabi daha çok baştayım![]()
Canım bugün başlayalım mıCanim biz paylasarak okuyoruz boylece daha cabuk bitiyor hem de her nefesten dua toplamis oluyoruz sirayla birbirimize paylasip okuyoruz katilmak istersen eger
Benim sedanin duasinda cok kafam karisti tekrardan kontrol ederek geliyorum yoksa asla icim rahat etmez ben kontrollerimi yapayim baslayacagiz canimCanım bugün başlayalım mı
Canım dua nasıl toplanıyormucizeistiyorumm duan tamamlandiginda topladin degilmi?
Listenin basinda yaziyordu hic gormedin mi?Canım dua nasıl toplanıyor
Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.Canım dua nasıl toplanıyor