- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 83
- 34
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
- #6.781
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim daha kubranin duasina gelemedim hemen bajiyorum. Ama onun icinde tekrardan okuduk cjnku son 6 kisiye fabatuhan okumadi.
Evet çok titiz davranıyorsun Allah razı olsun canım. Kübra ya geldiğinde tekrar bilgilendirir misin sana zahmet galiba ona okunduğu gün ben hiç sayı almadım gibi hatırladım o yüzden meraktayımCanim daha kubranin duasina gelemedim hemen bajiyorum.
Halen daha sedadayim kafam orada cok karisti sanirim seda ve elif icin tekrar okuyacagiz sizi de zorluyorum ama biylede icim rahat etmiyor bosver deyip gecemiyorum
Biliyorum da şimdi ben kendime niyet edip başladım. onu yarım bırakmak istemiyorum. Yoksa daha önce Ya Fettah Hatmi yapan bir gruptaydım. Orası ne yazık ki 4. kişiden sonra dağıldı. Bana sıra gelmemişti. Ama benim bu aralar biraz sıkıntım olduğu için kendime başladım.Canim biz paylasarak okuyoruz boylece daha cabuk bitiyor hem de her nefesten dua toplamis oluyoruz sirayla birbirimize paylasip okuyoruz katilmak istersen eger
Sizlerden ayrılamıyorumHayrola![]()
En son cikanlar haric 25 kisiydik heralde cikmasalar 30 kisi olurduk bakalim bu sefer kac kisi olcazSizlerden ayrılamıyorumbide grup dağılmasın hatta ekleyebilsekde daha eklesek grubumuza
![]()
Allah bereket versinEn son cikanlar haric 25 kisiydik heralde cikmasalar 30 kisi olurduk bakalim bu sefer kac kisi olcaz![]()
Simdi 2 tane fettah grubu oldu baya azalriz yada baska bisey okuyabilirzAllah bereket versin![]()
Canim adel ve sealand a tekrar okuyacagiz malesef daha kubraya bakamadim isleeim cikti bide doktor rendevum vardi ona gore ona da okuyup ya fettaha yada baska duaya baslayacagiz insallahKızlar napiyorsunuz duası bitmeyen varsa benide etiket edin yada yeni duaya başlarsanız
Kız onu devam ettirelim niye 2 ye bolunelimS
Simdi 2 tane fettah grubu oldu baya azalriz yada baska bisey okuyabilirz
Neden okuyoruz kiCanim adel ve sealand a tekrar okuyacagiz malesef daha kubraya bakamadim isleeim cikti bide doktor rendevum vardi ona gore ona da okuyup ya fettaha yada baska duaya baslayacagiz insallah
Canım burda iki kişiye tekrar okunucak ya bizim ya fettah hatmine başlamamız haftaya bulur o yüzden diğer grupta başlattımKız onu devam ettirelim niye 2 ye bolunelim
Adelle sealand fazlalik var okuma sayisindaNeden okuyoruz ki![]()
Baska dua okuruz bizdeKız onu devam ettirelim niye 2 ye bolunelim
Hmm iyi bakalimAdelle sealand fazlalik var okuma sayisinda
Kusura bakma canim anca yazabiliyorum ya kac gundur aksi gibi hic bos kalamadim.
Ne kusuru canım benim çok teşekkür ederim sağol bilgi verdiğin içinKusura bakma canim anca yazabiliyorum ya kac gundur aksi gibi hic bos kalamadim.
Evet canim beklenen2 arkadasimiz icin okunmus cok cabuk ilerlemis hemde sorunsuz masallah ondan sana sayi kalmamistir :)