3bin fatiha

B Beto2012 canım biz beklenen2 Kübra arkadaşımız için de mi baştan okumuştuk kafama takıldı merak ettim sormak istedim
Canim daha kubranin duasina gelemedim hemen bajiyorum. Ama onun icinde tekrardan okuduk cjnku son 6 kisiye fabatuhan okumadi.
Halen daha sedadayim kafam orada cok karisti sanirim seda ve elif icin tekrar okuyacagiz sizi de zorluyorum ama biylede icim rahat etmiyor bosver deyip gecemiyorum

Canim daha kubranin duasina gelemedim hemen bajiyorum.
Halen daha sedadayim kafam orada cok karisti sanirim seda ve elif icin tekrar okuyacagiz sizi de zorluyorum ama biylede icim rahat etmiyor bosver deyip gecemiyorum
Evet çok titiz davranıyorsun Allah razı olsun canım. Kübra ya geldiğinde tekrar bilgilendirir misin sana zahmet galiba ona okunduğu gün ben hiç sayı almadım gibi hatırladım o yüzden meraktayım

Canim biz paylasarak okuyoruz boylece daha cabuk bitiyor hem de her nefesten dua toplamis oluyoruz sirayla birbirimize paylasip okuyoruz katilmak istersen eger
Biliyorum da şimdi ben kendime niyet edip başladım. onu yarım bırakmak istemiyorum. Yoksa daha önce Ya Fettah Hatmi yapan bir gruptaydım. Orası ne yazık ki 4. kişiden sonra dağıldı. Bana sıra gelmemişti. Ama benim bu aralar biraz sıkıntım olduğu için kendime başladım.

B Beto2012 canım biz beklenen2 Kübra arkadaşımız için de mi baştan okumuştuk kafama takıldı merak ettim sormak istedim
Kusura bakma canim anca yazabiliyorum ya kac gundur aksi gibi hic bos kalamadim.
Evet canim beklenen2 arkadasimiz icin okunmus cok cabuk ilerlemis hemde sorunsuz masallah ondan sana sayi kalmamistir :)

B Beklenen2 canim nolur kusura bakma bir firsat olupda yazamadim tekrardan kontrol ettim hic sorunsuz okunmus hemde ne cabuk seninki okunmus insallab duan da okunmasi kadar hizli olur canim allah kabul eylesin toplayabilirsin duani 🙏
Her türlü hacet için bu esmayı okuyacaklara tavsiye edilen‘Ya Latif’ diye zikrini çektikten sonra Fatiha ve İnşirah sureleriyle iki rekat namaz kılındıktan sonra Allah’tan ne isteniyorsa onu dua ederek münacatımızı Allah’a arz edip sonucunu en güzel şekilde yüce yaratandan beklenir.

Evet arkadaslar son 6 arkadasimiza okuduk ama 2 kisinin duasi sorunlu oldu yanlislik oldu o yuzden tekrar okuyoruz -Adel- -Adel- ve Sealand Sealand icin ilk once adel icin okuyalim
ELIF Allah'ım anneme babama eşime sağlık sıhhat ver basımdan eksik etme onları. Evimden huzuru mutluluğu bereketi eksik bırakma. Eşim kendini bi an önce düzene soksun. Ve bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip et rabbim duama icabet amin diyen herkesin duasını da kabul eyle.
M mec zup begonvil1985 begonvil1985 B Bademmm388 5 528mucizemmm Ocalh Ocalh

Back
X