- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #6.901
Chocoltacookies miydi neydi ayni kisiden bahsediyoruz dimi?Yok bacım gelmiyorum. Yoo gitti sessiz sedasız kısdım çok
O isteyenler kişi sayısını cogaltsin heleİstek çok
Evet canım aynı kişiden bahsediyoruz. İnsan bi kapatıyorum hoşcakalın falan derChocoltacookies miydi neydi ayni kisiden bahsediyoruz dimi?
Belki banlidir yaEvet canım aynı kişiden bahsediyoruz. İnsan bi kapatıyorum hoşcakalın falan der
Katilmiosun yani oylemi canimYa Fettah grubu mu canım oysa katılamıycam 2 hafta sonra memlekete gidecem 1 ay kadar olmıycam okuma 15 gune kadar bştmiycek gibi
Yok be kapattı gitti aylar olduuBelki banlidir ya
Katilmiosun yani oylemi canim
Fettah icin burdan mi devam ediyoruz
Evet canimFettah icin burdan mi devam ediyoruz
Tamam katiliyorumEvet canim
tamam canım olur hangi dua okuncak . sayı cok olacakmı zorlamasın bizi
Ya fettah yapacaz ama kaç kişi olcaz henüz belli değil canmtamam canım olur hangi dua okuncak . sayı cok olacakmı zorlamasın bizi
Evet baya etiket yaptik bakalim 25 kisi bekliyorum benÇok kişi olalım da öyle başlayalım
Bu yola basimizi koyduk birkereKaç kişi varız katılmak istiyorum ben ama sayı çok olunca zorluyor önceki fettah grubu 2 ay sürmüştü herhalde
Neyse katılıyorum canım beni yaz listeye betocum nasip artık kaç sayı düşerse okumak boynumuzun borcu
25 kisi olursak 9 bin kusur dusuyor biz en iyisi 30 olakYa fettah yapacaz ama kaç kişi olcaz henüz belli değil canm
Ne 30'u 40 olalım biz insan o kadar az25 kisi olursak 9 bin kusur dusuyor biz en iyisi 30 olak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?