- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #7.341
Yok canim belli deil en son p.tesi kontrole gittim minigi gördümCanim senin belli oldu mu cinsyet ?-Adel-
Tamam canım teşekkür ederim Hatice için başlıyorumTabiki canim eklerim.
Hatta su anda listeye aliyorum seni cunku girip de cevap vermeyenleri cikariyorum hatta su anda 1 kisiyi cikardim bile seni aliyorum Hatice icin baslayabilirsin
Erkek canim nasipseYok canim belli deil en son p.tesi kontrole gittim minigi gördümburun kemiği oluşmuş 12+4 günlüğüz senin bellimi?
Oy oy paşa geliyormuşErkek canim nasipse
Amin canim insallah saglikla gelsinler insallah buradaki tum arkadaslarimiza da nasip etsin rabbimmmOy oy paşa geliyormuş❤ sağlıklı hayırlı olsun da canm
Amin amin inşallah rabbim kismeyi bu duygudan mahrum etmesin canımAmin canim insallah saglikla gelsinler insallah buradaki tum arkadaslarimiza da nasip etsin rabbimmm
Tam 18+0 canimAmin amin inşallah rabbim kismeyi bu duygudan mahrum etmesin canım❤
Sen ne kadarlık oldun. Bide doktor ne zaman olunca tahminde bulunuyo
Hayırlısı kuzum inşallah ben pek öğrenmek istemiyorum aslında 7 aya kadarTam 18+0 canim
Valla 13 14 haftalarda tahminde bulunuyo 16da kesinlestiriyo ama devlettekiler bekliyo 20de gel dedi bana ozeldeki doktorum 16da kesinlestirdi
Bana senin kiz olcak gibime geliyo nedense icimde oyle doguyo sanki
Neden istemiyorsunHayırlısı kuzum inşallah ben pek öğrenmek istemiyorum aslında 7 aya kadarbakalım bana kızlar diyenler nadir bide sen oldun
Kv yüzünden erkek diyo saçma sapan konusuyo onun için canımNeden istemiyorsun
O zaman ona soyleme canimKv yüzünden erkek diyo saçma sapan konusuyo onun için canım
Yok canım eşim bilse der o yüzden ben bile bilmeyecemO zaman ona soyleme canim
Ayyy ben dursam esim durmazdi benim bikere hic birsey almadan nasil duracaksin benm magazayi alip cikasim geliyorYok canım eşim bilse der o yüzden ben bile bilmeyecemeskiden cinsiyet mi ogreniliyodu pat ne olursa herkes öğreniyordu
5956 aldım
Yok canim herkes okuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?