3bin fatiha

Yok duaya inancimin zedelenmesi mümkün degli de acaba blz biryerde hata mı yapıyoruz yada dilegimizde haksız miyiz diye vesvese ediyorum.

Bn rahatsızım oyüzden okuyamadım yetişemeyeceğim size beni de çıkartın isterseniz

Öncelikle geçmiş olsun. Biz Şu an listede 4. Kişiyi bitirmek üzereyiz ve yanılmıyorsam sadece ilk kişiye okudun aradan günler geçti hala irem e okumadığını söylüyorsun bunu daha önce bildirip çıksaydın listeden daha iyi olurdu kişinin duası tamamlanacak sen acaba okudun mu diye bekliyoruz hastalığına saygı duyarım ama sende biraz daha duyarlı olsaydın keşke

Onun okuyasi yokmuş bahaneler bahaneler....
Canim benim yazdim yazdim sildim benzer biseyler yazacaktim ona ama sonra adım hakaret ediyor'a cikiyor gercek yuzunu gosterdin'e cikiyor sen bumuşsun'a cikiyor diye sustum neyse dedim nasilsa cikardim listeden dedim ama icimden gecenleri dökmussun tesekkur ederim keske herkes bizler gibi duyarli olsa cogunluk hep gamsiz olmuş yazık yani bunu bize simdi soyluyor cok normal biseymis gibi!

Aynen canım sinirlendim daha sert konuşmayı sırf ban yemek için istemedim
Neyse kalan sağlar bizimdir zaten

Böyle bir şey olmaz yani hepimiz burda dualarımız bir umutla heyecanla dua ediyoruz herkes heyecanla duasının vaktini bekliyor okuyamıcaksan okuyamıyorum desen kimse burda ona birşey demez okadar insanın duasında eksik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…