- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #7.381
Yok duaya inancimin zedelenmesi mümkün degli de acaba blz biryerde hata mı yapıyoruz yada dilegimizde haksız miyiz diye vesvese ediyorum.Dua ya olan inancını zedelemek için şeytanın işleri işte canım bende ne zaman namaz kılmaya başlasan hicbir şey yolunda gitmiyor du hep namazıma engel durumlar oluşuyordu hocaya sordum oda bana ısrarla kılıp kalbini bozmazsan herşey yoluna girer dedi ve öylede oldusen bu durumları hiç hatmine yorma allahın izni ile herşey düzelir sen bitirmeye bak biran önce
Haksız da değilsindir inşallah bilemedim şimdi yanlış bisey de söylemek istemiyorumYok duaya inancimin zedelenmesi mümkün degli de acaba blz biryerde hata mı yapıyoruz yada dilegimizde haksız miyiz diye vesvese ediyorum.
Gecmis olsun.Bn rahatsızım oyüzden okuyamadım yetişemeyeceğim size beni de çıkartın isterseniz
Yok okumadımGecmis olsun.
Irem icin bitirdinmi bari ona gore tamamlayacagiz.
Öncelikle geçmiş olsun. Biz Şu an listede 4. Kişiyi bitirmek üzereyiz ve yanılmıyorsam sadece ilk kişiye okudun aradan günler geçti hala irem e okumadığını söylüyorsun bunu daha önce bildirip çıksaydın listeden daha iyi olurdu kişinin duası tamamlanacak sen acaba okudun mu diye bekliyoruz hastalığına saygı duyarım ama sende biraz daha duyarlı olsaydın keşkeYok okumadım
Benim az kaldı. Hafta sonu kizkardesimin nişanı vardı . Bugün okumaya başladım . İnşallah bugün bitirecem.Yarin son etiket yapayim dedim kizlar
nursevdi
B Beklenen2
mucizeistiyorumm
@uraniaflora
memurhanim
caramel_7
canparcamugurum
vuslatahasretim
Bifincankahve
M Makbile
Sealand
Onun okuyasi yokmuş bahaneler bahaneler....Öncelikle geçmiş olsun. Biz Şu an listede 4. Kişiyi bitirmek üzereyiz ve yanılmıyorsam sadece ilk kişiye okudun aradan günler geçti hala irem e okumadığını söylüyorsun bunu daha önce bildirip çıksaydın listeden daha iyi olurdu kişinin duası tamamlanacak sen acaba okudun mu diye bekliyoruz hastalığına saygı duyarım ama sende biraz daha duyarlı olsaydın keşke
4.000 aldımbegonvil1985 canim ayas senin icin okumamis bunu anca soyluyor.!
2.000 aldim
Kalan 8.869
@MaviKuplik okuyalim canim İrem icin
Aynen canım sinirlendim daha sert konuşmayı sırf ban yemek için istemedimOnun okuyasi yokmuş bahaneler bahaneler....
Canim benim yazdim yazdim sildim benzer biseyler yazacaktim ona ama sonra adım hakaret ediyor'a cikiyor gercek yuzunu gosterdin'e cikiyor sen bumuşsun'a cikiyor diye sustum neyse dedim nasilsa cikardim listeden dedim ama icimden gecenleri dökmussun tesekkur ederim keske herkes bizler gibi duyarli olsa cogunluk hep gamsiz olmuş yazık yani bunu bize simdi soyluyor cok normal biseymis gibi!
1000 aldım4.000 aldım
Kalan 4.869
Böyle bir şey olmaz yani hepimiz burda dualarımız bir umutla heyecanla dua ediyoruz herkes heyecanla duasının vaktini bekliyor okuyamıcaksan okuyamıyorum desen kimse burda ona birşey demez okadar insanın duasında eksik oluyorOnun okuyasi yokmuş bahaneler bahaneler....
Canim benim yazdim yazdim sildim benzer biseyler yazacaktim ona ama sonra adım hakaret ediyor'a cikiyor gercek yuzunu gosterdin'e cikiyor sen bumuşsun'a cikiyor diye sustum neyse dedim nasilsa cikardim listeden dedim ama icimden gecenleri dökmussun tesekkur ederim keske herkes bizler gibi duyarli olsa cogunluk hep gamsiz olmuş yazık yani bunu bize simdi soyluyor cok normal biseymis gibi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?