3bin fatiha

Canım 12000 fazla olmuş 10869 okumamız gerekiyo ağzına sağlık ben senin okuduğun fazla sayıyı kendi okuyacağım sayıdan düşüyorum. B Beto2012 canım seninde bilgin olsun

Canım 12000 fazla olmuş 10869 okumamız gerekiyo ağzına sağlık ben senin okuduğun fazla sayıyı kendi okuyacağım sayıdan düşüyorum. B Beto2012 canım seninde bilgin olsun

Çok teşekkür ederim. Çok iyi düşünmüşsünüz evet siz düşersiniz sayınızdan

Ne demek canim hoşgeldin.
Allah sendende razi olsun okumaya gonullulere kapimiz her zaman acik Allah kabul eylesin insallah ama birdahakine sayilara dikkat edelim olurmu.

Ne demek canim hoşgeldin.
Allah sendende razi olsun okumaya gonullulere kapimiz her zaman acik Allah kabul eylesin insallah ama birdahakine sayilara dikkat edelim olurmu.

Hoşbuldum. Amin, inşallah cümlemizin. Sayıya dikkat ederim tabiki. Çok sağolun. Iyı aksamlar sevgıler

Elvira icin okudum Allah kabul etsin inşaallah

Kızlar bi bakar mısınız bisey sorcam

Fazla mi cekmissin canim fazla cektigin sayıyı bir arkadaş okurken kendi sayısından düşer
Canim şimdi 5bin küsur cektim biliyom farkinda olmadan sıfırlamışım o ara devam etmişim bi baktım olan olmuş üstüne 5 bin cektim ama fazla,sayiyi hatirlamiyom

Canim şimdi 5bin küsur cektim biliyom farkinda olmadan sıfırlamışım o ara devam etmişim bi baktım olan olmuş üstüne 5 bin cektim ama fazla,sayiyi hatirlamiyom
fazla çektiğini sayısız çekmiş olduğun için kendi niyetine okumuş ol öyle de olur diye biliyorum başka fikri olan var mi kizlar

Elvira Arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…