3bin fatiha

Duani paylasir misin canim
Ismim Gulsum

Dogacak bebeklerimin saglikli olmasina ve saglikli dogum yapmayi diliyorum . Rabbim 3 evladima da bakacak maddi manevi guc versin insallah. Olan evladima saglikli sihhatli mutlu uzun omur versin. Kardesleriyle aralari iyi olsun insallah. Rabbim saglikla hamileligimi gecirmemi nasip etsin. Hamilr olan tum herkes saglikla kucagina alsin evlatlarini olmayanlar da tez zaman da evlat sahibi olsunlar insallah dualarimiz aamin diyen herkesin duasi kabul olsun ❤ tesekkurler

Valla canim en cok sana sasirdim en son 3 4 ay oncesi agliyordun bebek bile gorsen bak rabbimin ve dualarin mucizesi Allah 2 tane nasip etti saglikla kucaklarimiza alalim insallah buradada kim istiyosa nasip etsin rabbim insallah

SAYI ((((TEKRAR)))) DEGISTI KIZLAR DIKKAT EDELIM...
Bismillahirrahmanirrahim
239.121 YA FETTAH HATIMI
Kisi basi 10.396 dua sahibi 10.409 adet okuyacaktir...
(SÜRE 3 GÜNDÜR)
1. @Tospaagtd
2. begonvil1985
3. B Bademmm388
4. Ocalh
5. @adel8893
6. @MaviKuplik
7. nursevdi
8. B Beklenen2
9. mucizeistiyorumm
10. Uraniaaflora
Gulsum
Dogacak bebeklerimin saglikli olmasina ve saglikli dogum yapmayi diliyorum . Rabbim 3 evladima da bakacak maddi manevi guc versin insallah. Olan evladima saglikli sihhatli mutlu uzun omur versin. Kardesleriyle aralari iyi olsun insallah. Rabbim saglikla hamileligimi gecirmemi nasip etsin. Hamilr olan tum herkes saglikla kucagina alsin evlatlarini olmayanlar da tez zaman da evlat sahibi olsunlar insallah dualarimiz aamin diyen herkesin duasi kabul olsun
11. memurhanim
12. caramel_7
13. Kafiyesizsiir
14. canparcamugurum
15. F FairyTale89
16. vuslatahasretim
17. Bifincankahve
18. M Makbile
19. Sealand
20. Senfonim
21. minik kalp0753
22. Rana_murat
23. B Beto2012 [/QUOTE]

Valla canim en cok sana sasirdim en son 3 4 ay oncesi agliyordun bebek bile gorsen bak rabbimin ve dualarin mucizesi Allah 2 tane nasip etti saglikla kucaklarimiza alalim insallah buradada kim istiyosa nasip etsin rabbim insallah
Amin kuzum insallah konuma da bakarsan asilama konuma o kdr umutsuzdum ki esimde hareket cok azdi ve gecen asilamanin yarisi cikti bu sefer rabbimin mucizesi iste sperm azmis hareketsizmis pcos mussun cikilata kistin varmis tupler mis vs vs tupleri baglatip hamile kalanida okuduk burada . Kuzenim pcos ilk brbekelri tup dr kesinlkle olmaz bebegnz diyor zor diyor 2 sene snra kendilignden hamile kaldi dogurdu bile anlamamis bile hamile oldugunu Bunlar hep imtihan tevekkul dua Rabbim ol derse olur otesi yok isteyen herkes insallah bu dua zincirindeki arkadaslarim tez zamanda dualarina kavussunlar ❤❤❤❤

Kizlar kusura bakmayin giremedim kac gündür elvira arkadasimiz icin okudum siradaki arkadas icinde baslamistim onuda tamamlarim bu geceye kadar yada yarin sabah. Duasina bakmak icin girebildim cok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…