- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #7.721
Okudum canım Allah kabul etsin duasınıElvira icin okumayanlar bugun son
B Beklenen2
Uraniaaflora
memurhanim
Kafiyesizsiir
canparcamugurum
vuslatahasretim
M Makbile
minik kalp0753
Elvira için okudum Rabbim dualarını hayırlısı ile kabul etsin InşaAllahElvira icin okumayanlar bugun son
B Beklenen2
Uraniaaflora
memurhanim
Kafiyesizsiir
canparcamugurum
vuslatahasretim
M Makbile
minik kalp0753
Yok canim devam ederim zaten gruplardaolmasa iyce salacazHayir senlik bir durum yok canim yanlis anlama sadece zorlaniyorum falan diyorsun ya o yuzden dedim sen bilirsin
Duani paylasir misin canimYok canim devam ederim zaten gruplardaolmasa iyce salacaz
Sağol canım benim düşüncen için ben devam edeyim şimdilik iyiyim çok şükür daha sonlara gelince sıkıntı olursa söylerim
Ismim GulsumDuani paylasir misin canim
Valla canim en cok sana sasirdim en son 3 4 ay oncesi agliyordun bebek bile gorsen bak rabbimin ve dualarin mucizesi Allah 2 tane nasip etti saglikla kucaklarimiza alalim insallah buradada kim istiyosa nasip etsin rabbim insallahIsmim Gulsum
Dogacak bebeklerimin saglikli olmasina ve saglikli dogum yapmayi diliyorum . Rabbim 3 evladima da bakacak maddi manevi guc versin insallah. Olan evladima saglikli sihhatli mutlu uzun omur versin. Kardesleriyle aralari iyi olsun insallah. Rabbim saglikla hamileligimi gecirmemi nasip etsin. Hamilr olan tum herkes saglikla kucagina alsin evlatlarini olmayanlar da tez zaman da evlat sahibi olsunlar insallah dualarimiz aamin diyen herkesin duasi kabul olsun ❤tesekkurler
Amin kuzum insallah konuma da bakarsan asilama konuma o kdr umutsuzdum ki esimde hareket cok azdi ve gecen asilamanin yarisi cikti bu sefer rabbimin mucizesi iste sperm azmis hareketsizmis pcos mussun cikilata kistin varmis tupler mis vs vs tupleri baglatip hamile kalanida okuduk burada . Kuzenim pcos ilk brbekelri tup dr kesinlkle olmaz bebegnz diyor zor diyor 2 sene snra kendilignden hamile kaldi dogurdu bile anlamamis bile hamile oldugunu Bunlar hep imtihan tevekkul duaValla canim en cok sana sasirdim en son 3 4 ay oncesi agliyordun bebek bile gorsen bak rabbimin ve dualarin mucizesi Allah 2 tane nasip etti saglikla kucaklarimiza alalim insallah buradada kim istiyosa nasip etsin rabbim insallah
Kubra icinde okumadin canim senKizlar kusura bakmayin giremedim kac gündür elvira arkadasimiz icin okudum siradaki arkadas icinde baslamistim onuda tamamlarim bu geceye kadar yada yarin sabah. Duasina bakmak icin girebildim cok sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?