- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #7.741
Okuyorum. Bitti sayabilirsin
Okudum canim gecmis mesajlara bakabilirsin etiket yapmiyorum ben yaziyorum sadece ama bazen görünmüyo cok yazilinca galiba. Bir arkadasinkini bitirmeden digerine baslamiyorum. Isimlere bakiyorum sirayla yapiyorum.Kubra icinde okumadin canim sen
Evet okudum diye yazmamistin hatta girmemistin hic kubranin duasi varkenBen mesajlara baktim tekrar bulamadim ama okudum eminim kübra ismi aklimda elif den önceydi galiba. Okudum ama yoksa digerine gecmiyorum canim.
Ismim Gulsum
Dogacak bebeklerimin saglikli olmasina ve saglikli dogum yapmayi diliyorum . Rabbim 3 evladima da bakacak maddi manevi guc versin insallah. Olan evladima saglikli sihhatli mutlu uzun omur versin. Kardesleriyle aralari iyi olsun insallah. Rabbim saglikla hamileligimi gecirmemi nasip etsin. Hamilr olan tum herkes saglikla kucagina alsin evlatlarini olmayanlar da tez zaman da evlat sahibi olsunlar insallah dualarimiz aamin diyen herkesin duasi kabul olsun ❤tesekkurler
[/QUOTE]SAYI ((((TEKRAR)))) DEGISTI KIZLAR DIKKAT EDELIM...
Bismillahirrahmanirrahim
239.121 YA FETTAH HATIMI
Kisi basi 10.396 dua sahibi 10.409 adet okuyacaktir...
(SÜRE 3 GÜNDÜR)
1. 5 528mucizemmm
2.begonvil1985
3. B Bademmm388
4.Ocalh
5.-Adel-
6. @MaviKuplik
7.nursevdi
8. B Beklenen2
9.mucizeistiyorumm
10.Uraniaaflora
Gulsum
Dogacak bebeklerimin saglikli olmasina ve saglikli dogum yapmayi diliyorum . Rabbim 3 evladima da bakacak maddi manevi guc versin insallah. Olan evladima saglikli sihhatli mutlu uzun omur versin. Kardesleriyle aralari iyi olsun insallah. Rabbim saglikla hamileligimi gecirmemi nasip etsin. Hamilr olan tum herkes saglikla kucagina alsin evlatlarini olmayanlar da tez zaman da evlat sahibi olsunlar insallah dualarimiz aamin diyen herkesin duasi kabul olsun
11.memurhanim
12.caramel_7
13.Kafiyesizsiir
14.canparcamugurum
15. F FairyTale89
16.vuslatahasretim
17.Bifincankahve
18. M Makbile
19.Sealand
20.Senfonim
21.minik kalp0753
22.Rana_murat
23. B Beto2012
Herkese sirayla dualarina niyetlenip verdigim sayi kadar ya fettah okuyoruzBende gelimde içeriği anlatırmısınız.?
Bende sıraya girim o zaman bana ne okuyacagım konusunda bilgi gelicekmiHerkese sirayla dualarina niyetlenip verdigim sayi kadar ya fettah okuyoruz
Tamam bir sonraki kiside listeye alirim seni.Bende sıraya girim o zaman bana ne okuyacagım konusunda bilgi gelicekmi
Tm allah razı olsun bekliyorumTamam bir sonraki kiside listeye alirim seni.
Listenin en basinda okuyacagin sayi yaziyor kisinin yaninda da duasi yaziyor niyetlenip yazan sayi kadar ya fettah çekilecek
Bismillahirrahmanirrahim
239.121 YA FETTAH HATIMI
(SÜRE 3 GÜNDÜR)
1. 5 528mucizemmm
2.begonvil1985
3. B Bademmm388
4.Ocalh
5.-Adel-
6. @MaviKuplik
7.nursevdi
8. B Beklenen2
9.mucizeistiyorumm
10.Uraniaaflora
Gulsum
Dogacak bebeklerimin saglikli olmasina ve saglikli dogum yapmayi diliyorum . Rabbim 3 evladima da bakacak maddi manevi guc versin insallah. Olan evladima saglikli sihhatli mutlu uzun omur versin. Kardesleriyle aralari iyi olsun insallah. Rabbim saglikla hamileligimi gecirmemi nasip etsin. Hamilr olan tum herkes saglikla kucagina alsin evlatlarini olmayanlar da tez zaman da evlat sahibi olsunlar insallah dualarimiz aamin diyen herkesin duasi kabul olsun
11.memurhanim
12.caramel_7
13.Kafiyesizsiir
14.canparcamugurum
15. F FairyTale89
16.vuslatahasretim
17.Bifincankahve
18. M Makbile
19.Sealand
20.Senfonim
21.minik kalp0753
22.Rana_murat
23. B Beto2012
Bismillahirrahmanirrahim
239.121 YA FETTAH HATIMI
(SÜRE 3 GÜNDÜR)
1. 5 528mucizemmm
2.begonvil1985
3. B Bademmm388
4.Ocalh
5.-Adel-
6. @MaviKuplik
7.nursevdi
8. B Beklenen2
9.mucizeistiyorumm
10.Uraniaaflora
Gulsum
11.memurhanim
12.caramel_7
13.Kafiyesizsiir
14.canparcamugurum
15. F FairyTale89
16.vuslatahasretim
17.Bifincankahve
18. M Makbile
19.Sealand
20.Senfonim
21.minik kalp0753
22.Rana_murat
23. B Beto2012
Girmistim duasino okudum kübranin ama sonra yazmayi unutmusum galiba canim ama okudugumdan eminim. Hatta benim ismimi duyan kübraya benzetiyo bana kübra diyor cok kisi ordan dikkatimi cekmisti ismi okudum yani canim kusura bakma yazmamisim yazdim saniyodum benEvet okudum diye yazmamistin hatta girmemistin hic kubranin duasi varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?