- 17 Mart 2018
- 1.554
- 661
- 53
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #7.821
Bisey yok canm bi yanlis anlama olduAnlamadım gerçekten... ?
Hayırlı cumalarHayırlı kandiller arkadaşlar, özellikle hamile arkadaşlardan rica ediyorum bugün edecekleri duâlara unutmazlarsa bizleri de katabilirler mi?
Ben bugün kendimi moral olarak iyi hissetmiyorum. Heran gözlerim dolu dolu...Rabbim inşallah en kısa sürede duâlarımıza cevap verir
Bugun biter ❤
Allah razi olsun canım senin ve @MaviKuplik sayesinde Yonca arkadaşın duasını bitirdim. Gülsüm arkadaşıma başladım şimdi onu da bu mübarek günde bitirip arkadaşın duasına mani olmayacağım Allahın izniyleBen 500 fazla okumuştum. Eksiğine ilave edebilirsin. Allah kabul etsin inşallah.
Beto arkadaşımız bakıyor arkadaşım oda görünce seni alır listeyeListeyi kim.takip ediyor yeni liste başladığında beni de alır misiniz diğer sayfaya yazmıştım ama kimse bişi yazmayınca bidaha yazayım dedim
Hayirli kandiller arkadaslar sifre preblemim oldu giremedim anca ayarladim.Hayırlı kandiller arkadaşlar, özellikle hamile arkadaşlardan rica ediyorum bugün edecekleri duâlara unutmazlarsa bizleri de katabilirler mi?
Ben bugün kendimi moral olarak iyi hissetmiyorum. Heran gözlerim dolu dolu...Rabbim inşallah en kısa sürede duâlarımıza cevap verir
Bugun sifre problemim oldu giremedim kusura bakmayinYeni kişye ne zman geciyoz
Tabiki canim hosgeldinHanımlar yeni listeye beni de ekleyebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?