- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #8.121
B Beto2012 duami atiyorum.Sıra bana geliyor sanırım.Duam:
Rabbim senin rızana ulaşmayı ve senden razı olan bir kul olmayı ve sana isyan etmeyen iman eden bir kalbe ve akla sahip olmayı nasip et. Ailem ve sevdiklerimle beraber umutlu,huzurlu sağlıklı mutlu senin yolunda bir ömür nasip et. Hakkımda hayırlı olanı sen bilirsin beni o yönde ilerlet ve sonuca ulaştır.Mutlu olacağım ve iyi anlaşacağım bir eş,hayat arkadaşı ;aşk,sevgi,saygı,huzur dolu, bereketli,sağlıklı bir yuva nasip et.Sen bizim için en iyisini bilirsin ve bizim için en iyisini ister ve gerçekleştirirsin,sonunda olmuş ve olacak olana rıza gösteren bir kalp ve akıl nasip et. Burada okuyan tüm arkadaşlarımı ve beni ,ailemi doğru yoluna senin yoluna ulaştır ve bu yoldan ayırma ,kötülüklerden şeytanların,şeytanlaşmış insanlardan ve nefsin kötülüklerinden ve bilip bilmediğimiz gelmiş ve gelecek kötülüklerden hastalıklardan maddi ve manevi sıkıntılardan koru dünya ve ahirette güzellikler nasip et ve dualarımızı kabul buyur. Amin
Gecmis olsun canim ne ameliyati okuyamadigin varmuKızlar bi ameliyat geçirdim ondan ne zamndır giremiyordum hakkınızı helal edin.
Seda canim ismiIsmin ne canım duana başlayayım şimdiden ☺
Allah kabul eylesin canim dualarinizi insallahKızlar merhaba, Ya Latif esmasına başlayacağız inşaAllah pazartesi günü Allah izin verirse. Katılmak isterseniz eğer linki paylaşıyorum. Tüm dualarınız hayırlısıyla kabul olur inşaAllah..
Her türlü dileğimiz için her gün bir kişiye 313 adet Ayetelkürsi okuyalım :)
Kızlar hakkınızı helal edin bir haftadir yoğunluktan siteye giremedim :( Duamızı bitirdik her birimiz için inşaAllah hayırlısıyla kabul olur her birimizinki.. Bir sonraki tur için devam edelim der misiniz? Gerçi tefriciyye biraz zor oluyor, 16641 adet Ya Latif mi okusak bu turda? Katılırsanız eğer.www.kadinlarkulubu.com
Amin insallah canim hersey gonlumuzce olur hayirlisiyla insallahArkadaşlar yeni yıla girmeden inşaallah bu dua grubunu bitirmiş ve kapatmış olarak gireriz yeni yılda da dileklerimiz gerçek olsun
Ayse icin okudumAyse icin okumayanlar
mucizeistiyorumm
Uraniaaflora
minik kalp0753
Rana_murat
Rainbow Peace
C cansu_tr
sedaIsmin ne canım duana başlayayım şimdiden ☺
SAYILARA DIKKAT EDELIM LUTFEN...
Bismillahirrahmanirrahim
239.121 YA FETTAH HATIMI
Kisi basi9.196 dua sahibi 9.221 adet okuyacaktir...
(SÜRE 3 GÜNDÜR)
1. @Tospaagtd
2.begonvil1985
3. B Bademmm388
4.Ocalh
5. @adel8893
6. @MaviKuplik
7.nursevdi
8.mucizeistiyorumm
9.Uraniaaflora
10.memurhanim
11.caramel_7
12.Kafiyesizsiir
13.canparcamugurum
14. F FairyTale89
15.Bifincankahve
16. M Makbile AYŞE
Rabbim borçlarımızı tez zamanda hayırlısıyla ödemeyi nasip etsin. Eşim sıkıntılarından ve sıkıntılarına sebep olan insanlardan tez zamanda hayirlisiyla kurtulsun.Gönlümüze , hanemize ferahlik ver Allahım. Ailece sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu uzun ömürler yasayalım. Yeni evimizde hep iyi günler görelim .Rabbim evladimizi analı babalı büyütüp hep iyi günlerini görmeyi nasip etsin.Allahim bizle beraber, darda olan herkese yardim et. Amin
17.Sealand
18.Senfonim
19.minik kalp0753
20.Rana_murat
21.Rainbow Peace
22. C cansu_tr
23.Aventuss
24.MoonfacedMom
25. B Beto2012
26.vuslatahasretim
SAYILARA DIKKAT EDELIM LUTFEN...
Bismillahirrahmanirrahim
239.121 YA FETTAH HATIMI
(SÜRE 3 GÜNDÜR)
1. @Tospaagtd
2.begonvil1985
3. B Bademmm388
4.Ocalh
5. @adel8893
6. @MaviKuplik
7.nursevdi
8.mucizeistiyorumm
9.Uraniaaflora
10.memurhanim
11.caramel_7
12.Kafiyesizsiir
13.canparcamugurum
14. F FairyTale89
15.Bifincankahve
16. M Makbile
17.Sealand
SEDA
Rabbim senin rızana ulaşmayı ve senden razı olan bir kul olmayı ve sana isyan etmeyen iman eden bir kalbe ve akla sahip olmayı nasip et. Ailem ve sevdiklerimle beraber umutlu,huzurlu sağlıklı mutlu senin yolunda bir ömür nasip et. Hakkımda hayırlı olanı sen bilirsin beni o yönde ilerlet ve sonuca ulaştır.Mutlu olacağım ve iyi anlaşacağım bir eş,hayat arkadaşı ;aşk,sevgi,saygı,huzur dolu, bereketli,sağlıklı bir yuva nasip et.Sen bizim için en iyisini bilirsin ve bizim için en iyisini ister ve gerçekleştirirsin,sonunda olmuş ve olacak olana rıza gösteren bir kalp ve akıl nasip et. Burada okuyan tüm arkadaşlarımı ve beni ,ailemi doğru yoluna senin yoluna ulaştır ve bu yoldan ayırma ,kötülüklerden şeytanların,şeytanlaşmış insanlardan ve nefsin kötülüklerinden ve bilip bilmediğimiz gelmiş ve gelecek kötülüklerden hastalıklardan maddi ve manevi sıkıntılardan koru dünya ve ahirette güzellikler nasip et ve dualarımızı kabul buyur. Amin
18.Senfonim
19.minik kalp0753
20.Rana_murat
21.Rainbow Peace
22. C cansu_tr
23.Aventuss
24.MoonfacedMom
25. B Beto2012
26.vuslatahasretim
Seda arkadaşımiçin okudumSAYILARA DIKKAT EDELIM LUTFEN...
Bismillahirrahmanirrahim
239.121 YA FETTAH HATIMI
(SÜRE 3 GÜNDÜR)
1. @Tospaagtd
2.begonvil1985
3. B Bademmm388
4.Ocalh
5. @adel8893
6. @MaviKuplik
7.nursevdi
8.mucizeistiyorumm
9.Uraniaaflora
10.memurhanim
11.caramel_7
12.Kafiyesizsiir
13.canparcamugurum
14. F FairyTale89
15.Bifincankahve
16. M Makbile
17.Sealand
SEDA
18.Senfonim
19.minik kalp0753
20.Rana_murat
21.Rainbow Peace
22. C cansu_tr
23.Aventuss
24.MoonfacedMom
25. B Beto2012
26.vuslatahasretim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?