3bin fatiha

Bende giremedim misafirim vardi ama geceleri okudum 2 arkadas icin okudum sayilara ve dualara bakmak icin girdim simdi ayse arkadasin duasini okudum bitti. Bir arkadas icin daha yeter sanirim yeni sayi ve isim paylasinca onunkide tamamlanir insallah

Ismin ne canım duana başlayayım şimdiden

SAYILARA DIKKAT EDELIM LUTFEN...
Bismillahirrahmanirrahim
239.121 YA FETTAH HATIMI
Kisi basi9.196 dua sahibi 9.221adet okuyacaktir...
(SÜRE 3 GÜNDÜR)
1. @Tospaagtd
2. begonvil1985
3. B Bademmm388
4. Ocalh
5. @adel8893
6. @MaviKuplik
7. nursevdi
8. mucizeistiyorumm
9. Uraniaaflora
10. memurhanim
11. caramel_7
12. Kafiyesizsiir
13. canparcamugurum
14. F FairyTale89
15. Bifincankahve
16. M Makbile
17. Sealand
SEDA
Rabbim senin rızana ulaşmayı ve senden razı olan bir kul olmayı ve sana isyan etmeyen iman eden bir kalbe ve akla sahip olmayı nasip et. Ailem ve sevdiklerimle beraber umutlu,huzurlu sağlıklı mutlu senin yolunda bir ömür nasip et. Hakkımda hayırlı olanı sen bilirsin beni o yönde ilerlet ve sonuca ulaştır.Mutlu olacağım ve iyi anlaşacağım bir eş,hayat arkadaşı ;aşk,sevgi,saygı,huzur dolu, bereketli,sağlıklı bir yuva nasip et.Sen bizim için en iyisini bilirsin ve bizim için en iyisini ister ve gerçekleştirirsin,sonunda olmuş ve olacak olana rıza gösteren bir kalp ve akıl nasip et. Burada okuyan tüm arkadaşlarımı ve beni ,ailemi doğru yoluna senin yoluna ulaştır ve bu yoldan ayırma ,kötülüklerden şeytanların,şeytanlaşmış insanlardan ve nefsin kötülüklerinden ve bilip bilmediğimiz gelmiş ve gelecek kötülüklerden hastalıklardan maddi ve manevi sıkıntılardan koru dünya ve ahirette güzellikler nasip et ve dualarımızı kabul buyur. Amin
18. Senfonim
19. minik kalp0753
20. Rana_murat
21. Rainbow Peace
22. C cansu_tr
23. Aventuss
24. MoonfacedMom
25. B Beto2012
26. vuslatahasretim

Allah kabul eylesin canim dualarinizi insallah

ayşe için okudum

Seda arkadaşım için okudum Allah dualarını hayırlısı ile kabul etsin InşaAllah

Seda arkadaşımiçin okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…