3bin fatiha

Rabbim borçlarımızı tez zamanda hayırlısıyla ödemeyi nasip etsin. Eşim sıkıntılarından ve sıkıntılarına sebep olan insanlardan tez zamanda hayirlisiyla kurtulsun.Gönlümüze , hanemize ferahlik ver Allahım. Ailece sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu uzun ömürler yasayalım. Yeni evimizde hep iyi günler görelim .Rabbim evladimizi analı babalı büyütüp hep iyi günlerini görmeyi nasip etsin.Allahim bizle beraber, darda olan herkese yardim et. Amin

Ismini de yazarmisin

SAYILARA DIKKAT EDELIM LUTFEN...
Bismillahirrahmanirrahim
239.121 YA FETTAH HATIMI
Kisi basi9.196 dua sahibi 9.221adet okuyacaktir...
(SÜRE 3 GÜNDÜR)
1. 5 528mucizemmm
2. begonvil1985
3. B Bademmm388
4. Ocalh
5. -Adel-
6. @MaviKuplik
7. nursevdi
8. mucizeistiyorumm
9. Uraniaaflora
10. memurhanim
11. caramel_7
12. @Feslegen
13. canparcamugurum
14. F FairyTale89
15. Bifincankahve
16. M Makbile AYŞE
Rabbim borçlarımızı tez zamanda hayırlısıyla ödemeyi nasip etsin. Eşim sıkıntılarından ve sıkıntılarına sebep olan insanlardan tez zamanda hayirlisiyla kurtulsun.Gönlümüze , hanemize ferahlik ver Allahım. Ailece sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu uzun ömürler yasayalım. Yeni evimizde hep iyi günler görelim .Rabbim evladimizi analı babalı büyütüp hep iyi günlerini görmeyi nasip etsin.Allahim bizle beraber, darda olan herkese yardim et. Amin
17. Sealand
18. Senfonim
19. minik kalp0753
20. Rana_murat
21. Rainbow Peace
22. C cansu_tr
23. Aventuss
24. MoonfacedMom
25. B Beto2012
26. vuslatahasretim

9.196 - Ayşe ( Mitolojik ) için okudum. Duasına Amin...

( Rabbim borçlarımızı tez zamanda hayırlısıyla ödemeyi nasip etsin. Eşim sıkıntılarından ve sıkıntılarına sebep olan insanlardan tez zamanda hayirlisiyla kurtulsun.Gönlümüze , hanemize ferahlik ver Allahım. Ailece sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu uzun ömürler yasayalım. Yeni evimizde hep iyi günler görelim .Rabbim evladimizi analı babalı büyütüp hep iyi günlerini görmeyi nasip etsin.Allahim bizle beraber, darda olan herkese yardim et. Amin )

Senin niyetine okudum canım Allah kabul etsin

Okudum Allah kabul etsin inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…