- 27 Kasım 2018
- 3.793
- 4.181
- 133
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #1.901
Yok kuzum sorunumuz ikimizde de. Testlerimiz normal. Rahim filmi cektrdim temiz Ovülasyon testi denedim Bi kaç kez yine olmadı. Dr psikolojik senin dio. Bakalım bayanlar için olandan aldımCanım hangi macununu aldın sorun sende mi eşinde mi. Oranın macunlarıyla çok kişi hamile kaldı
Bende şüphelenerek 6 gun okudum cogalsada okudum cogalmasada Allah için zikir gbi dua yerine geçtiği için okunabiliyo diye biliyodum çok uzamış tartışma Gerçek ten2 gün ne kadar okuyamadımsa bana okadar yazıp diğer kişilere ona göre paylaşım yapsın Betül arkadaşımız. .. Gerçekten grubu çirkinleşti. Biz okadar takip olaylarını yapıoz kimseye diyor muyuz hak helal haram die.. Allah için yapıoz çünkü. 3 gün okudum o ağrım sancım da sadece dünle bugün okuyamadım çünkü yemin ederim içim almadı.. ki ben mazeretli yazıldık tan sonra olaylar olmus. Ben herkese hakkımı helal ediyorum..
Evet kuzum oda varmış içindeEvet normaldi canim farkli olarak o ay onu kullanmstm bir tek ona yordm hayit tohumu macunu dimi
Evet soruyorlar canım. Evet bugün aldım sipariş geldi. İçinde bunlar var bakCanım peki herkese aynı macundan mi veriyorlar soruyorlar mi neyiniz var diye yoksa direkt gönderiyorlar mi senin siparis geldi mi içinde neler var acaba
Bittimi mazeret
Canım yarın akşam inşallah abdestimi alırım.zaten dün 4.gündü bugün 5 yarın akıntım da biter temizlenirm.Bittimi mazeret
Hemen aramiza kaynayiverdin heeeeHe valla bi sevgi pıtırcığı olmuşum hemennasıl bi açlıksa artık
Amin canım inşallah. Allah razı olsun sendenM Melekogretmencnn canim 10 tane okudum rabbim sanada tum isteyenlerede hayirli saglikli evlatlar versin
Ney okudun canim? Listeye gelmek.istermisinM Melekogretmencnn canim 10 tane okudum rabbim sanada tum isteyenlerede hayirli saglikli evlatlar versin
Çok güzel kaynarım ki benHemen aramiza kaynayiverdin heeee
Ne okudu ne icin okudu canim anlayamadimAmin canım inşallah. Allah razı olsun senden
Fatiha okudum canim listeye yetisemem canim calisiyorum ve 11 aylik bebegim var bos vakit buldukca az az okur yazarimNey okudun canim? Listeye gelmek.istermisin
HahaBilmiom VLla kuzum
Baslikta yazani okudum arkadas bebek icin yazmis onu okudum neden anlayamadinkiNe okudu ne icin okudu canim anlayamadim
Canım senin sorunun neydi peki neyin var diye sorduklarin da ne dedinEvet soruyorlar canım. Evet bugün aldım sipariş geldi. İçinde bunlar var bak
Fatiha okudum canim listeye yetisemem canim calisiyorum ve 11 aylik bebegim var bos vakit buldukca az az okur yazarim
Baslikta yazani okudum arkadas bebek icin yazmis onu okudum neden anlayamadinki
[/QUOTE
Canım saol. Birden yazınca ondan sordu arkadaşımız da. Yanlış anlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?