- 27 Kasım 2018
- 3.793
- 4.181
- 133
- Konu Sahibi Melekogretmencnn
-
- #1.921
[/QUOTE]Geceye veya sabaha kadar bitirmeye çalışalım....
Sayilara dikkat edelim lutfen...
3bin fatiha bebek sahibi olmak icin listemiz. Rabbim katından bizlere en başta saglikli; hayirli salih/saliha evlatlar nasip etsin inşallah
1. M Melekogretmencnn (mazeretli)
2.sera44 125 ❤
3. @HuzunluMedusa 125❤
4.Minnoskafa 125
5. K KurkmantoluS 125❤
6. @kedi medi 125❤
7. @Ocalh 125❤
8. M mely15 125
9. M Melekogretmencnn Ablasi 125
10. @Uraniaaflora 125❤
11.ferdaw 125
12. @Gulll098 (mazeretli)
13. B Beto2012 125❤
14. @begonvil1985 125❤
15. P Podik (mazeretli) NADİRE BERNA Duasi: Sağlıklı,hayırlı Salih evlat/evlatlar sahibi olmak tez vakitte.
16. @hazal-4228 125❤
17. @Bademmm388125❤
18.canparcamugurum 125
19. @Ilaymilya 125❤
20. @nursevdi 125❤
21. @Lovely118 125❤
22. @HuzunluMedusa Ananesi 125❤
23.-Adel- 125❤
24. @minik kalp0753 125❤
25. M Merve2728125
26. @Gonulmeyvesi (mazeretli)
27. @hayaksii125❤
28. O Orkidem 125
Bismillahirrahmanirrahim.
Insallah tez vakitte isteklerimize kavusturur rabbim
Abdestli okumaya calisalim faziletli olsun. Besmele ile okuyalim.Allah kabul etsin.
Mazeretli okunmuyor artık arkadaşlar mazeretli olan bildirsin lütfen....
NOT BU GECEYE KADAR OKUYALIM YA DA SABAHA BITMIS OLSUN.
Eşimde de bende hiç bi sorun yok dedim. Bnm için ne önerirsiniz dedim bayanlar için Bi macunum uz var ondan verelim dedi.arkadaş aldı aynı zamanda Ovülasyon testi de denedi çizgiler nasıl kırmızı patlamıştı resmen.Canım senin sorunun neydi peki neyin var diye sorduklarin da ne dedin
Vooo hemen toplayım ayolll. Nasıl bi sevgi sözcüğü istersinnnBen bozuldum ama
Kız ama valla öyle oldu ama bozuntuya vermek istemedim çiçeğiiiimmmmm. Yapıştırırık kalpçeğiziniiiVay arkadaş resmen satışlara geldim ahanda kırıldı kalpceğizim
Asla ikinci olamam yooo hayır olamamKız ama valla öyle oldu ama bozuntuya vermek istemedim çiçeğiiiimmmmm. Yapıştırırık kalpçeğiziniii
Amin inşallah canım hepimizin kabul olurDuama katılan katılamayan tüm arkadaşlarıma en kalbi duygularımla tşk ederim.dilerim en kısa zamanda dilimizde ve gönlümüzde ne varsa olmasını istediğimiz rabbim kabul eder.
Aminnnn canım inşallahSorun degil cnm benim icimden geldi senin icin okudum Allah gonlune gore verir insallah
Anladım canım teşekkür ederim cevapladığin için senin de hakkın da hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçları alırsınEşimde de bende hiç bi sorun yok dedim. Bnm için ne önerirsiniz dedim bayanlar için Bi macunum uz var ondan verelim dedi.arkadaş aldı aynı zamanda Ovülasyon testi de denedi çizgiler nasıl kırmızı patlamıştı resmen.
Kızz ne diyon sennn. Nağder triplisinAsla ikinci olamam yooo hayır olamamyanlışlara gelmekten çok korkarım☺ Zaten beto kırılır sen aralarda kalırsın... Haydi bakalım size mutluluklar aldım başımı gidiyorum
Amin cnm inşallahAnladım canım teşekkür ederim cevapladığin için senin de hakkın da hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçları alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?