3bin fatiha

M Minikbirmucizemeselesi okuyacaksan tam sayıyı oku bence. Yoksa hiç okuma. 120 iken neden ısrarla 100 okuyorsun anlamadım. Sonra karışıyor tüm.
bana sayı verilmediği için bende zorlanan arkadaşlara kolaylık olsun diye 100 okudum okuyamayan biri sadece 20 tane okur ben okudum der. o yüzden 100 taneyi okuyan 20 yi de okur canım merak etme

canım bu yazışmaları bi daha oku istersen. hem okunmasın demeiğini iddia ettin hem tersledin beni. bende kimseye bişey denilmedi bana neden böyle yaptığını anlamadım mazeretlenince isteyen okumuyor bana gelince oku deniliyorsa okumayana da benim hakkım geçiyor dedim hak meselesi en son meseleydi ve ben zaten akabinde herkese hakkımı helal ediyorum sinirle yazdım dedim
Ben mi tersledim ? Ne dedim de

Canım okuyamıyorsan gül arkadaşımız 100 tane okumuş sende 20 tane okuyup duanı et
bana sayı verilmediği için bende zorlanan arkadaşlara kolaylık olsun diye 100 okudum okuyamayan biri sadece 20 tane okur ben okudum der. o yüzden 100 taneyi okuyan 20 yi de okur canım merak etme
125 canlar karisiklik olmasin

Ya kızlar lütfen böyle güzel bi niyetle dua ediyoruz tartışma olmasın belli ki herkes birbirini yanlış anlamış adetliyken kimse okumuyor kimsenin hakkı da kimseye geçmiyor keyfi okumamızlık yapmıyor kimse zaten okunacak sayı belli okumayan arkadaşların ki de paylaşılıyor okumamız gereken 3bin onu okuyor muyuz evet önemli olan o Allah biliyor niyetimizi birbirimize duamızı her daim ediyoruz inşallah sonu da güzel olur listeyi mutlu bir şekilde bitirelim inşallah

yazışmaları oku istersen tekrar bugüne kadar kim mazeretliyim dediyse tmm denildi bana gelince yazdınız da yazdınız . gerçekten çok kırıldım bana okunmuş olmasa kesin çıkardım gruptan
Canim mazeretli dedin diye degil okundu okunmadi yaptigin icin sonrada isin icine helallik melallik hirince oyle oldu

Geceye veya sabaha kadar bitirmeye çalışalım....
Sayilara dikkat edelim lutfen...
3bin fatiha bebek sahibi olmak icin listemiz. Rabbim katından bizlere en başta saglikli; hayirli salih/saliha evlatlar nasip etsin inşallah🙏:emir_bebek:
1. M Melekogretmencnn (mazeretli)
2. sera44 sera44 125👨‍👩‍👧
3. @HuzunluMedusa 125
4. Minnoskafa Minnoskafa 125
5. K KurkmantoluS 125
6. K kedi medi 125❤
7. Ocalh Ocalh 125❤
8. @meltem151515515 125
9. M Melekogretmencnn Ablasi 125
10. Uraniaaflora Uraniaaflora 125
11. ferdaw ferdaw 125
12. M Minikbirmucizemeselesi (mazeretli)
13. B Beto2012 125❤
14. begonvil1985 begonvil1985 125❤
15. P Podik (mazeretli) NADİRE BERNA Duasi: Sağlıklı,hayırlı Salih evlat/evlatlar sahibi olmak tez vakitte.
16. H hazal-4228 125
17. B Bademmm388 :anneadayı: 125❤
18. canparcamugurum canparcamugurum 125
19. @Ilaymilya 125
20. nursevdi nursevdi 125❤
21. L Lovely118 125
22. @HuzunluMedusa Ananesi 125
23. @adel8893 125❤
24. minik kalp0753 minik kalp0753 125❤
25. M Merve2728 :anneadayı: 125
26. Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi (mazeretli)
27. hayaksii hayaksii :anneadayı: 125❤
28. O Orkidem 125

Bismillahirrahmanirrahim.
Insallah tez vakitte isteklerimize kavusturur rabbim🤲
Abdestli okumaya calisalim faziletli olsun. Besmele ile okuyalim.Allah kabul etsin.🤲

Mazeretli okunmuyor artık arkadaşlar mazeretli olan bildirsin lütfen....

NOT BU GECEYE KADAR OKUYALIM YA DA SABAHA BITMIS OLSUN.

gerçekten gönlüm çok kırıldı . mazeretli olduğum için bir sürü şey yazmasaydın benim için sıkıntı değildi. okunmasın dedin. bende madem bana sayı verilmeyecek kimin ihtiyacı varsa onun okumasına yardım edeyim dedim tek suçum bu.

gerçekten gönlüm çok kırıldı . mazeretli olduğum için bir sürü şey yazmasaydın benim için sıkıntı değildi. okunmasın dedin. bende madem bana sayı verilmeyecek kimin ihtiyacı varsa onun okumasına yardım edeyim dedim tek suçum bu.
Ney yazmisim ben o kadar kirdiysam kusuruma bakma. Dedigim gibi mazeretli oldugun icin degil tek sen mazeretli degilsin ilk de degilsin kimseye birsey denmedi sana niye denilsin ki. Ama minnoskafada dedi sana katiliyorum okunur demissin en basta sonradan okundu okunmadi yaptin helallik girsi isin icine birde yoksa sen mazeretlisin okumak istemiyorsun diye sama birsey diyen olmadi yanlis anlama zaten sorun cozuldu mazretliler okumayacak soru isaretleri de ortadan kalkmis olacak

Canım 2 yıllık evliyim evlendiğimiz günden beri istiyoruz ama olmuyor doktor da bişey yok dedi en son gittiğim de aşılama yapalım dedi eşim de istemedi yanaşmıyor bekliyoruz kendiliğinden olsun diye
Allah Allah neyse vardir bundada bir hayir olcaktir insallah vardir zamani🙏 sen stres yapma aklini baska seylere oyala

Canım benim hakkını helal et gönül koyma hani uğraşıyorlar ya sürekli bazıları çıkıyor bazıları okuyamıyor falan ya uğraşıyorlar o yüzden anlık patlama yaşıyorlar ben seni diğer gruplardan da biliyorum herkese yardimci oluyorsun okumamazlık yapmiyorsun üzülme lütfen arkadaş da seni kırmak istememistir eminim ki

Kizlar su bir gercek OKUNMAZ!!! bilmedigmzden sorumlu degiliz bilmiyordnz okudnzz ama smdi ogrendinz ne gerek var tartismaya fazla okumussun cok mu ?? Yani ztn bu sekilde yaparsaniz okudugumzun bi maneviyati kalmiyor birbirinize sikayt edip durmayin

Canım arkadaş mazeretli zaten okumaya bilir de hak geçmesin diye 100 tane okumuş okumayan arkadaşlar da üstünü tamamlayıp söylesin gülün okuduğunun üstüne 20 de okuyup bitirdim desin
kuzum ben bugünden bahsetmiyorumki
hee pardon😀😀
ben onu demiyorum. Bugünden bahsetmiyorum. Bundan sonraki günler için diyorum. Ya hiç okuma ya tam oku diyorum

Back
X