3bin fatiha

B Beto2012 44
sera44 sera44 39
Aomine Daiki Aomine Daiki 39
minik kalp0753 minik kalp0753 39
B Bademmm388 39
Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ 39
M Minikbirmucizemeselesi 39
begonvil1985 begonvil1985 39
K kedi medi 39
O Orkidem 39
nursevdi nursevdi 39
Minnoskafa Minnoskafa 39
hayaksii hayaksii (bir sonraki listede katılacak)
Uraniaaflora Uraniaaflora 39
Milyaay Milyaay 39
fabatuhan fabatuhan 39
Ocalh Ocalh 39
Aomine Daiki Aomine Daiki nin arkadaşı 39
MelodiminEsi MelodiminEsi 39

707 Ya Varis
için liste bu şekilde arkadaşlar. Mesaj sırasına göre düzenledim ama itirazı olan ya da acil dua isteyen varsa herkesin rızasını alarak değiştirebiliriz. Yanlış düzenlemişsem gözümden kaçmışsa da söyleyin lütfen. :KK200:
B Beto2012 arkadaşımız gelene kadar naçizane ben yürütmeye çalışacağım ya da başka gönüllü varsa o arkadaşımız da alabilir.
Tam bölünmediği için dua sahibine fazla yazdım.
Ne dersiniz?

Son düzenleme:
El-Vâris (c.c.) esmasının manası : Mülkün gerçek sahibi, mevcut olan her şeyin mutlak sahibi ve hakiki maliki demektir. Tüm varlıkların gerçek tek sahibi.
El-Vâris : الوارث
Fazilet ve faydaları :

* Hakkı olan mirası almakta güçlük çeken her gün 707 kere ” Ya Vâris celle celâlühû zikrine devam ederse maksadı hasıl olur.
* Hasta olan biri ” Ya Vâris celle celâlühû ” ism-i şerifini 100o defa okursa hastalıktan şifa bularak iyileşir.
* 5 vakit namazdan sonra 707 kere Ya Vâris celle celâlühû ” zikrine devam edenin rızkı artar, işsiz kalmaz.
* Çocuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Vâris celle calâlühû” okursa Allah’ın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
* Ya Varis ismini zikreden mal, mülk ve itibar sahibi olur. İnsanlar arasında nüfuz ve merci sahibi olur. İsteklerine çabuk kavuşur. Kötülüklerden muhafaza olur.
* Ya Vâris ismi cehlini hayrette kalan kimse akşamla yatsı arasında (1000) kere okursa o illetten kurtulur.
* Güneş doğmadan evvel 707 kere okuyan kimsenin bedenine elem isabet etmez. Kalp meyvesinden mahrum olanlar, tam bir iman ile mezkur adedi kıraat etmeye devam etmeleri halinde Allah’ın izni ile emellerine vasıl olurlar.
* Bu ismi celili evladı olmayanların okuması çok faydalıdır. Ancak okunurken adet tayin etmemeli ve şu ayeti kerimeyi de birlikte okumalıdır: “Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisiyn.” “Rabbim, Beni tek başıma evlatsız bırakma. Varislerin en hayırlısı sensin.”
* Bir iş hususunda kararsız olan kimse, temiz bir kalp ile akşamla yatsı arasında “Yâ Vârisü” diye okumaya devam ederse, önüne birçok hayırlı yolların

B Beto2012 44
sera44 sera44 39
B Bademmm388 39
K kedi medi 39
O Orkidem 39
nursevdi nursevdi 39
Minnoskafa Minnoskafa 39
Milyaay Milyaay 39
fabatuhan fabatuhan 39
Ocalh Ocalh 39

707 Ya Varis
için liste bu şekilde arkadaşlar. Mesaj sırasına göre düzenledim ama itirazı olan ya da acil dua isteyen varsa herkesin rızasını alarak değiştirebiliriz. Yanlış düzenlemişsem gözümden kaçmışsa da söyleyin lütfen. :KK200:
B Beto2012 arkadaşımız gelene kadar naçizane ben yürütmeye çalışacağım ya da başka gönüllü varsa o arkadaşımız da alabilir.
Ne dersiniz?
Beni sona al canım ben hatta hamileleri sona alır mısın?

B Beto2012 44
sera44 sera44 39
B Bademmm388 39
K kedi medi 39
O Orkidem 39
nursevdi nursevdi 39
Minnoskafa Minnoskafa 39
Milyaay Milyaay 39
fabatuhan fabatuhan 39
Ocalh Ocalh 39

707 Ya Varis
Ne dersiniz?
Evet arkadaşlar yürütmek isteyen gönüllü varsa söyleyebilirsiniz

Ocalh Ocalh
Çok geçmiş olsun canım çölyak ise nasıl bu kadar geç farkedildi. Dikkat edersen çölyak rahatsızlıkları kalkar ortadan 🙏

Back
X